Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахах, знаеш ли како го испративте од Арсенал: 'Скапи во таа Барселона, клупата ќе ја грееш цела сезона, место да бидеш херој кај нас ти одбра да им ја грееш клупата на Чави и Иниеста во Барселона, ќе бидеш само гледач без да плаќаш карта....'Како викавте летово: "Не ни треба Фабрегас, не го сакаме, имаме многу подобри играчи од него." Гледам дека не ви требал и дека имате, затоа е втор стрелец и втор асистент во екипа. (Меси е во двете прв со многу поголем број на настапи.)![]()
Како викавте летово: "Не ни треба Фабрегас, не го сакаме, имаме многу подобри играчи од него." Гледам дека не ви требал и дека имате, затоа е втор стрелец и втор асистент во екипа. (Меси е во двете прв со многу поголем број на настапи.)![]()
Хахахах, знаеш ли како го испративте од Арсенал: 'Скапи во таа Барселона, клупата ќе ја грееш цела сезона, место да бидеш херој кај нас ти одбра да им ја грееш клупата на Чави и Иниеста во Барселона, ќе бидеш само гледач без да плаќаш карта....'
Епа сега греачот на клупа го прави тоа што го прави. Позз![]()