Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа 2 недели ќе паузира Меси-јата :)

Не за нешто ама да видите и вие како е без најдобриот играч.Инаку срамота е пцуењето ваше по Ујфалуши како да го скрши или не ви држи ни еден натпревар без вашиот Бог.

Не за нешто ама си...:tapp:

Не за нешто ама да видите и вие како е без најдобриот играч.Инаку срамота е пцуењето ваше по Ујфалуши како да го скрши или не ви држи ни еден натпревар без вашиот Бог.

батка може навивам за Реал ама на ваков коментар треба да се срамиш...
не ти доликува...па за малку ногата му ја скрши

:pos2: Inteligentnite Katalonci=Marsovci:pos2:

Магарето му кажало на зајакот имаш големи уши...

Да си попаметен ќе кажеш нешто поасално, а не да го цитираш Гоче и да вратиш со толку глуп пост...

И Гоче дај бе извини му се што си утнал буква и кажи му дека нема да се повтори!

значи на вакви повреди не треба никој да се радува ова можеше и на Роналдо да му се случи..ова е чист АНТИ ФУДБАЛ..
а тоа дека не му е ништо..дебело се лажете..ајде да не преудицираме но мислам дека повреда е многу посериозна штом се работи за
истегнување на лигаментите.. :(

Полека, смирено, Меси се враќа до класико сигурно (поздрав до Касиљас)... За следниве натпревари Чавиниеста е тука. Не е крај на светот, вакви повреди се дешаваат. Пострашно ќе беше Чави да се повредеше.

messi190910ooo6.jpg

Ova gjubre treba da go kaznat podolgo !!!!

батка може навивам за Реал ама на ваков коментар треба да се срамиш...
не ти доликува...па за малку ногата му ја скрши
Не биди бот и ти како Каталонциве.Јас никаде не напишав шо убаво на Меси му стартуваа,да му ја скршеа никогаш да не заигра итн.Само ме интересира како ќе играат без него и како ќе се снајдат за разлика од нас кога секогаш некој ни фали.И си ги заебавам нормално дека почнаа да плачат и се посраа од страв.

Не биди бот и ти како Каталонциве.Јас никаде не напишав шо убаво на Меси му стартуваа,да му ја скршеа никогаш да не заигра итн.Само ме интересира како ќе играат без него и како ќе се снајдат за разлика од нас кога секогаш некој ни фали.И си ги заебавам нормално дека почнаа да плачат и се посраа од страв.

:pos2:....се посравме :pos:

3aafd463b694996a3fc54a7ab5ecc618.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom