Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
@Златко

тоа е твое мислење ..добро може си неммал таква намера ако е така ИЗВИНИ но таков старт е нешто најлошо во фудбалот..
и такви како овој треба да бидат казнети на 3 меча тукку 10 години..ако знаеш да играш добро ама ако не си за фудбал оди барај некоја друга професија.

Не биди бот и ти како Каталонциве.Јас никаде не напишав шо убаво на Меси му стартуваа,да му ја скршеа никогаш да не заигра итн.Само ме интересира како ќе играат без него и како ќе се снајдат за разлика од нас кога секогаш некој ни фали.И си ги заебавам нормално дека почнаа да плачат и се посраа од страв.

Вауууу ејјјј, ама онака јако Ваааааааааааааааауууууууууууу за постов. Се дивам на твојата смисла за хумор!

@Златко

тоа е твое мислење ..добро може си неммал таква намера ако е така ИЗВИНИ но таков старт е нешто најлошо во фудбалот..
и такви како овој треба да бидат казнети на 3 меча тукку 10 години..ако знаеш да играш добро ама ако не си за фудбал оди барај некоја друга професија.
Види го овој старт:

Го сјеба да не игра 3 месеци и тоа во најбитното за него последно СП.Не се крена толкава узбуна во германскиот табор.Овој ќе биде максимум 2-3 недели а почнаа да плачат.

^ Абе ти стварно се правиш глуп со сила....наш фан-клуб е и ќе жалиме колку сакаме,ти ако не сакаш да читаш не отвори ја ова тема.

И што те мачи кажи...или не можеш да ја скриеш радоста...ајде кажи што те мачи а не да пишуваш безвезе постови со кои сакаш да кажеш нешто ама ништо не можеш да кажеш!!

па добро ама сакам да кажам дека било каков старт(со вакви последици) не е добар за фудбалот..можеше ова и на роналдо да му се случеше..меси е еден од најдобрите фудбалери и треба да се почитува...а овој со Очигледна намера му отиде...
ете против тоа сум јас..и затоа ги почитувам и Лаудруп и кројф и чави и роналдињо и иниеста сите оние кои го сметаат фубалот како уметност а не како ММА

@zlatko

јас немам апсолутно ништо против теба,те свакам јас што саккаш да кажеш и најнакрај секој си има свој став ... ;)
сакам да кажам дека ваквите стартови не се за во таков убав спорт каков што е фудбалот ;)

Значи вака стојат работите... Лео во аут максимум 15 дена, според Радио Каталонија....

@techno

по на прв поглед изгледаше посериозно..но ако е толку нека му е со помин уште побрзо ;)

ајде ајде ќе му помине како на куче :)
честита победа и да се множат

Малку се 10 натпревари за тоа ѓубре намерно го повреди како што гледам му го изместил зглобот.Мислам дека К.Роналдо имаше една таква повреда од Марсеј еден му се фрли во нозете па 1-2 месеци не можеше да се опорави.Такви фудбаледи како Меси треба да се заштитат од вакви безќичменаци како Уифалуши.

foto_450107_CAS.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom