Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
Се по ред да му ебам на Ујфалуши, смердеж еден невиден....
Сериозно ми изгледа ова со МЕСИ , и ПЕП изгледаше многу загрижено по завршувањето ....
Ако има некоја информација пишејте

BTW - честито победа иако на крајот ми го уништи расположението коњот

И за Пандев викаа сериозно па ништо страшно, да се надеваме дека и за Бог така нешто.
Иначе кривинча за ујфалуши одма.

Ајде нека ни е честито победата,иако можевме да постигнеме уште некој гол,али битно победивме..а на Ујфалуши се да му ебам:tapp::tapp::tapp: само да не е нешто посериозно со Меси

Мислам дека е само оток на глуждот на Лео.... Да не беше Де Геа ( најдобриот голман во Европа, според коментаторот на Алфа =) ќе беше 5-1... ГИ ЗГАЗИВМЕ !!!

П.С Навивачите на Атлетико се скинаа со Viva Espana, ама испадна VISCA EL CATALUNYA !!!!!!

moram da priznaam deka sum zadovolen samo od pike i puyol,drugite site pod svoite moznosti
mora pep uste da raboti na svoite igraci,pa kapak na se ke bide i messi ako go nema povike vreme

Guardiola: "Messi isn't good. Tests tomorrow. At first sight, nothing is broken, but he's injured."

--- надополнето ---

164727211.jpg

Моја прогноза... две недели максимум.

Ц ц ц, какви имбецили се овие мадриѓаниве, не можат со игра да тепаат па ај со мавање и со барање непостоечки пенали при секое нафрлување.
На тој Ујфалуши се до едно најмило што има на к*р да му стаам. Цел фан клуб да му се изнареди и на него и на се женско у фамилија што има.

п.с. Се надевам дека нема да биде нешто сериозно со Меси, но изгледаше многу лошо. :(

Да се радуваш на повреда на противнички играч, треба да си пичка ништо поише!!! - Ќе си се пронајдат тие што треба, а ова е стаено тука за да не јадам бан....

Фино што победивме....али ова на крај ме извади од кожа. Па уште се бунат за картонот брееее, имаат ли памет тие, копачи гнасни !?

Честито победа!

На Ујфалуши да му ја ебам мајката курвинска,пичкарска,да му ебам грешниот ѓавол да му ебам,да го сервисираат у Бутел на гроб да му свирам

Не за нешто ама да видите и вие како е без најдобриот играч.Инаку срамота е пцуењето ваше по Ујфалуши како да го скрши или не ви држи ни еден натпревар без вашиот Бог.

Честита победа, Пиќе ѕвер, за Ујфалуши исти честитки и како другите што му посакавте од фан клубот, а она комшиине нивни кобачки че ги снајди Маскерано :smir:

ГИ ЕБАВМЕ СРЕДЕ МАДРИД !!! УЈФАЛУШИ ДА ДАДЕ ГОСПОД НАРЕДЕН НАТПРЕВАР 2те НОЗЕ ДА си ги ИСКРШИ! иначе дај боже Меси да е 2 недели максимум надвор од терените

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom