I
IBIZA SOUND
Гостин
se mislam deka keita ke igra vecerva zaradi pogolemoto iskustvo
no ne sakam da igra na pozicijata na buskets
no ne sakam da igra na pozicijata na buskets
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам колку приметувате, но без Иниеста во тимот Чави трча претерано многу, што ме плаши, дури добивам впечаток дека момакот без Иниеста се труди плус да го надополни и неговото отсуство, што значи игра ко за двајца. Посебно тоа се виде на почетокот против Осасуна пред да ги демолираме, каде Тиаго и не беше така експониран бидејќи беше ставен фиксно доле во напад да му помага на Алвес при продори.
Гледав статистика после натпреварот со Осасуна.
Чави истрчал 0.3 километри повеќе од неговиот просек во минатата сезона. Што значи ништо посебно не се преоптеретил.
А, јас гледајќи го, имам впечаток дека Цеск игра во страшна форма, или можеби не форма, туку неговата вистинска класа, која ја достигнува во овие моменти. Да не претерувам, ама ако продолжи како што тргна, може на крајот на сезоната да се вбројува во најдобрите играчи на светот, заедно со Меси, Чави, Иниеста, Роналдо, Руни..........Јас имам впечаток дека Цеск може повеќе да допринесе во играта на Барса како лажна деветка околку да игра на неговата природна позиција.