Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси и Фабрегас исто како да се близнаци. Како само се читаат, какви акции прават, како да играат заедно 20 години.
Да се самоцитирам. Еве и потврда за тоа што го напишав.
Да им се провери ДНК на Меси и Фабрегас, сигурно се блиски роднини. :)

ПС
Фабрегас ќе оди на над 10 гола само во Ла Лига сезонава. :)

Со ваков подивен Фабрегас, да сум ја тренер Чави на клупа би го чувал богами да не се мачи чоекот :)

Ајде уште Алексис и тројцата новајлии во првиот тим со прв гол на првата утакмица во Ла Лига !

Ова оти Фабрегас ќе спие на клупа :)
Тиаго 10ка утакмицава се раастури од трчање, направи една грешка во средината и се врати во одбрана на Роси од глава му ја симна од топката.
Фабрегас не да е влезен во шемата на Барса....:cuc:

Очекувам Фабрегас да постигне многу голови сезонава.Уште Алексис да се вклопи целосно и тогаш ќе биде супер.

Иначе не верувам дека овој тим во текот на сезоната би имал криза бидејќи конкуренцијата е голема и желбата за докажување е голема така да секој натпревар ќе се игра како да е финале.

Не ми се свиѓа играва, ниту поставеноста. Како распашена команда, никој точно не си го знае сопственото место и често се губи прегледноста на играта, што повлекува ризик за можна грешка. 2 гола по моментална инспирација на дечките, но кому му е гајле, се додека победуваме. :)

Не ми се свиѓа играва, ниту поставеноста. Како распашена команда, никој точно не си го знае сопственото место и често се губи прегледноста на играта, што повлекува ризик за можна грешка. 2 гола по моментална инспирација на дечките, но кому му е гајле, се додека победуваме. :)

Ova e samo eksperiment t.e alternativa za 4-3-3 formacijata.Problemot e sto pri 4-3-3,drugite ekipi pocnaa mnogu visoko da pritiskaat na odbranata na Barcelona i sredniot red (Real Madrid,Porto vo superkupot a gledam vecerva istoto i Villareal go planirase) i zatoa ovaa formacija dava pogolem prostor vo sredniot red t.e igrac plus,mozi da se vrsi pogolem pritisok na protivnikot a isto taka nudi brza transformacija od odbrana vo napad+so menuvanjeto na poziciite na igracite(pr: Cesc lazna 9,alexis desno-levo...) izleguva dobitna kombinacija.Edinstveno nesto sto e potrebno e vreme da se usovrsi a dokolku toa barcelona go postigne,ke pagaat premnogu golovi(pogotovo protiv onie defanzivno postavenite ekipi).Poz

Санчез наликува на flop :D

2:0 по првиот дел,добар меч,со исклучок само на 10-15 минути од кога го постигнавме првиот гол,тогаш се играше само на средината на теренот со безброј додавања,но на крајот се разбуди и Меси,кој одлично го проигра Фабрегас и овој не греши и погодува за 2:0.. да продолжиме и вака во второто полувреме,па може и уште некое голче да падне во мрежата на Виљареал:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom