Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
225588_10150250195445469_351142070468_9269677_2663589_n.jpg

Гостинските дресови . . .

Денес не ги пикаат дресовите во шорцеви поготово не нашиот тим :)
До сега не сум забележал такво нешто !
gerard-pique-300x350.jpg

му останало навика од Манчестер

Баш ќе видиме на утакмицата со Малага ако ги носат новите дресови дали ќе му текне да не го пика логото на УНИЦЕФ во шорцевите !

osven markez porano i cat pat pike drug igrac ne sum zabelezal (ili ne mi teknuva sega) da go piknal dresot vo sorcevi :)

Гостинскиот дрес :vozbud:

Nike executive: "The new Barcelona shirt is made of 8 recycled water bottles. It's now already the most sold Barcelona shirt ever."

lolz.

Се почнаа да прават од Најки од 8 рециклирани шишиња, сите дресови а и опрема. И на една блуза што ја нарачав од нет на етикетата пишува така...шијат децава од Виетнам :icon_mrgr

Зборевме за пикање на дресот во шорцеви и еве како го испромовираа

puyol_and_pedro.jpg

pedro_home.jpg

puyol_away.jpg

scaled.php

^ Мора така за да се гледаат шорцевите :tv:

Инаку, фала му на Бога, после толку време имаме гостински дрес на место. Мислам редно време беше веќе :)

^ Мора така за да се гледаат шорцевите :tv:

Инаку, фала му на Бога, после толку време имаме гостински дрес на место. Мислам редно време беше веќе :)

Конечно. Истото сакав да го пишам. Дресот е фантазија незнам кога последен пат сме имале асални гостински дресови :)

У курац... Мора да си го купам гостинскиот. Не нормално е добар.

Коа ми текне, ги имавме оние што ми личеа на униформа на јавно претпријатие, имавме портокалови, розеви, оваа година имавме гостински дрес што на мене ми личеше на пижама... па мислам дека редно беше веќе и ние да се радуваме на асален гостински дрес :)

Инаку адидас се светлосни години пред Најки во поглед на дизајн на дресови...

Коа ми текне, ги имавме оние што ми личеа на униформа на јавно претпријатие, имавме портокалови, розеви, оваа година имавме гостински дрес што на мене ми личеше на пижама... па мислам дека редно беше веќе и ние да се радуваме на асален гостински дрес :)

Инаку адидас се светлосни години пред Најки во поглед на дизајн на дресови...

Да, ама најки се светлосни години понапред во однос на давање кеш така да.... :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom