Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
што се радувате толку ко купот на кралицата да сте го освоиле па не сме Реал :helou: само ЛШ се брои овие во шпанија ни се редовни пациенти, а реално и слаба е лигата освен реал и барса титула дуга екипа нема освоено којзнае од кога

Честито нека ни е титула.Неможев до крај да ја догледам ми се спиеше.

Cestitua titula momci :tv:

--- надополнето ---

2ithguv.jpg

:pos::music5:

Уште еднаш да ја честитам титулата на сите навивачи на Барса и да им се заблагодарам на Пеп и на играчите.
Докажавме дека сме без конкуренција најдобри во Шпанија, дека Барса е класа над сите не само оваа година, туку последните 3 години кога ги освојува титулите во Примера, и покажавме дека сме екипа која моментално е за класа подобра од Реал без разлика што го донесоа Мурињо оваа сезона. Пеп научи како да се справи со него.
Уживајте во оваа титула во Примера, уште една во низата кои Барса ги освојува на чело со Пеп.

VISCA EL BARCA !!!!!
VISCA EL CATALUNYA !!!!!

--- надополнето ---

http://tocka.com.mk/index2.php?ID=40778

ААААААААААААААА ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е ТИТУЛАВА !

Споделете уште некој клип од славењето вчера!

Честитки и од мене за титулата, а сега не ни преостанува ништо друго него да чекаме да дојди 28ми и нормално уште едно пехарче.Децо ајмо сви да певамо

Честитки и од мене за титулата, а сега не ни преостанува ништо друго него да чекаме да дојди 28ми и нормално уште едно пехарче.Децо ајмо сви да певамо

hahha nice

Хаха Пике будала удрил во колата на Меси и киднал :pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Хаха Пике....кој лудак....:motor::poss:

кого го викнале вчера на славење:
1305269811150.jpg

треба и на стадион да дојде за уште еднаш да им каже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom