Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тиаго им е прв брачед од тетка :) :) :)

--- надополнето ---

Каков пас о Тиаго за Каналес :

Леле сега дури го видов пасов. Детево има невероватно чувство за простор. Чекај на кого ме потсеќа ... :)

Еве ме мене по подолго време.Нека ни е честито се шо не сум честитал.Иниеста и Чави......PROUD TO BE A BARCA FAN!

На Тиаго под итно треба да му се понуди професионален договор... Доколку Тиаго биде продаден, поради било каква причина тоа ќе биде најголемата грешка не во Барселона, туку општо во рамките на фудбалот како спорт...

На Тиаго под итно треба да му се понуди професионален договор... Доколку Тиаго биде продаден, поради било каква причина тоа ќе биде најголемата грешка не во Барселона, туку општо во рамките на фудбалот како спорт...

Тоа никогаш нема да се случи. Верувам во Пеп и убеден сум дека за 1-2 години Тиаго ќе биде млад првотимец кој ќе напредува рамо до рамо со Чави, Иниеста, Цеск, Серхио, Маск, Кеита и останатите средни играчи.

Незнам што подразбирате вие под "професионален" договор, али секој играч над 17 години во секој клуб МОРА да има потпишано таков договор. Ако не потпишал тогаш може да игра беспари за клубот (од љубов :pos:) или да стане слободен агент.
Тиаго има договор. Сите во Барса Б имаат таков договор. Тој договор не се разликува од оној во А-тимот, освен во времетраењето(и помалите плати)... На играчите од Барса Б им се нуди најчесто договор од 1 година, за да се мотивараат повеќе . Ако си напредувал еве ти уште една година, ако не мрш у пи*ку матер. (свеж пример: Гаи Асулин)... И то.

^ Фала фалаа...исто и на тебе и на сите муслимани...

Среќен празник на сите браќа Каталонци од исламска вероисповед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom