Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за младинциве, одлично почнаа во Секунда, 2 од 2, само нека продолжат така, искуство на тони ќе стекнат.

Головите

Шо не им го пративте Ибрахимович на младите бе во вора лига те боли курот и така за тие пари поќе ќе ти се исплати таму да ти игра.

Шо не им го пративте Ибрахимович на младите бе во вора лига те боли курот и така за тие пари поќе ќе ти се исплати таму да ти игра.

Да го подзасилиме Милан малку за во групите во лига на шампиони :)

Прочитајте го диалогот помеѓу Чави и Иниеста и ќе останете без зборови...и ќе бидете многу горди на вашиот клуб Барселона!

Прочитајте го диалогот помеѓу Чави и Иниеста и ќе останете без зборови...и ќе бидете многу горди на вашиот клуб Барселона!

Го читав јас пред малку. :vozbud: Каков однос, каков разговор..... Овие моменти ме прават да бидам уште повеќе горд што сум навивач на Барселона.:cuc: Дефинитивно, MES QUE UN CLUB!

Феномени, немам зборови...Ме израдува дијалогов озбилно

Чави и Иниеста, очи во очи... ОСТАНАВ БЕЗ КОМЕНТАР...:pipi:

Чави и Иниеста, очи во очи... ОСТАНАВ БЕЗ КОМЕНТАР...:pipi:

А што точно е тоа што те остави без коментар? Тоа што е очигледно дека ја вршат прљавата работа на Росел и се справуваат со лошиот публицитет? Повеќе би сакал Росел да си најде начин да се справи со весниците без да ги меша фудбалерите. Ова е очигледно наместено интервју во кое што изгледа како Андрес и Чави однапред да ги имаат добиено одговорите кои треба да ги дадат. Од спомнувањето на Фабрегас и суптилните напади врз Ибра до фалењето на Росел ова е само евтин маркетиншки трик кој веројатно е исцениран од Сандро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom