Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.
ЧИТАЈ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Why did Samper opt to stay?
Last Friday, Sergi Samper announced his decision to sign his first Barca [youth] contract. He did so after listening to the sports plan the club designed for him. In his path are not only Xavi and Iniesta, but also Thiago, Sergi Roberto, Rafinha, Babunski, Nando Quesada and Pol Calvet, at the very least. But he receives ample votes of confidence [from the club] because of his talent. Samper came to Barca when he was 6, and since then has neither known nor feel the colours of other clubs. He and Toral are the best of friends, always spending Sunday afternoons with him, but by Monday, that ‘Samper & Toral Limited Company’ will have passed into the history books.
http://www.totalbarca.com/2011/analysis/analysis-the-reasons-behind-torals-decision/ --> ОВДЕ ИМАШ ПОВЕЌЕ !!!
тешко дека Кркич ќе го проценат толку. а бејл подобро да дојде во барса отколку да оди на друго место во конкурентни тимовиКркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.
http://www.gol.bg/barcelona/2011-02-26/mourinio-otnovo-se-zaiade-barsa.98933
neznam dali da place covek ili da se smee so ovoj torko![]()
![]()
тешко дека Кркич ќе го проценат толку. а бејл подобро да дојде во барса отколку да оди на друго место во конкурентни тимови![]()
Повеќе би се радувал на втора опција,ама ќе бидам пресреќен доколку некој искешира за Бокица....
120 мил. за мене. Иначе ништо од бизнисо :tv:
Боље да им го дадеме само Кркич, барем во ќеш да ни ги дадат парите отколку да го земеме Бејл !Кркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.
Кркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.