Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.

Кркиќ во Тотенхем за 40 милиони или за Бејл.....знам дкеа е тешка глупост, ама ако има и малку вистина во ова, која било опција од овие две е и тоа како добитна комбинација за нас.

Дај Боже да има нешто вистина во ова...:cuc:
Повеќе би се радувал на втора опција,ама ќе бидам пресреќен доколку некој искешира за Бокица....

Welcome back....IL CAPITANO.....

За утрешниот меч...
Доста важно гостување...
Посебно шо доаѓа веднаш пред уште едно уште потешко гостување на Местаља.....:pishtoldz..
Многу е важно со победа да се оди против Валенсија...во спротивно....:nerv:
Мајорка е доста незгоден тим....
Играат доста тврдо...посебно на домашен терен...
Од последните 5 меча...дури 4 им се....од 0-1 гол....изгубија катастрофално од Хихон среде Мајорка со 4-0....се надевам дека утре ќе го доживеат истото сценарио....
Многу е важно да не се прими гол...прва задача....
Против екипи кои играат со АВТОБУС пред гол,многу е важно да не им се дозволи да дадат некој ќор гол...
После ќе биди мачење...како шо беше во Хихон....
Полека да се наметнува играта...(во шо не се сомневам)....и да се надеваме дека им се збрца барем еден гол....:cuc:по можност шо побрзо уште во прво полувреме,па после ќе биди полесно да се игра....

ЧИТАЈ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Why did Samper opt to stay?

Last Friday, Sergi Samper announced his decision to sign his first Barca [youth] contract. He did so after listening to the sports plan the club designed for him. In his path are not only Xavi and Iniesta, but also Thiago, Sergi Roberto, Rafinha, Babunski, Nando Quesada and Pol Calvet, at the very least. But he receives ample votes of confidence [from the club] because of his talent. Samper came to Barca when he was 6, and since then has neither known nor feel the colours of other clubs. He and Toral are the best of friends, always spending Sunday afternoons with him, but by Monday, that ‘Samper & Toral Limited Company’ will have passed into the history books.

http://www.totalbarca.com/2011/analysis/analysis-the-reasons-behind-torals-decision/ --> ОВДЕ ИМАШ ПОВЕЌЕ !!!

Фала... :smir:

тешко дека Кркич ќе го проценат толку. а бејл подобро да дојде во барса отколку да оди на друго место во конкурентни тимови :)

Мајстор е за психички војни ама за негова жал никој од Барса не подлегнува на негови провокации го докажаа тоа со петардата

BTW Мурињо во времето како одбранбен играч

тешко дека Кркич ќе го проценат толку. а бејл подобро да дојде во барса отколку да оди на друго место во конкурентни тимови :)

Нема шанси. бејл ќе се изгуби во овој фудбал на Барса. Он е тој тип на играч кој е за во Англија, Шкотска, Велс.
Во Шпанија ќе му биде многу многу тешко да се снајде.

Боље да им го дадеме само Кркич, барем во ќеш да ни ги дадат парите отколку да го земеме Бејл !
Не дркајте џабе по Бејл, Пеп е свесен дека тој нема да се снајде во друга земја освен во Англија, Шкотска, Велс.. Парите ќе бидат излишни за него што ќе се дадат..

Каде бе Кркиќ 40 миљ вие нормални сте? Со толкава стагнација во кариерата...15 максимум преку сила Сити 20

знаеш и сам дека е смешно ,како прво Кркич вреде 20 милиона евра .

Веб-страницата е нова, но ве молам да бидете трпеливи. Добредојдени сте секојдневно да ни правите друштво, коментирате
и праќате предлози. http://znacifudbal.com

182755_10150101349057684_81267402683_6564499_107118_n.jpg

Вечерва, во отсуство на Пујол, Чави и Валдес, капитен ќе ни биде Иниеста. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom