Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Nolito (Barcelona B): "I didn't sign with any other club, Barça believes in me, I feel good here and hope to stay for a long time."

Тешко..чудна работа :)
Мислам дека летово му истекува договорот и демек ќе потпишел за Бенфика. Така читав пред некое време.
А исто така кажа дека немал да има проблеми да игра за Реал Мадрид :)

Фабрегас сигурно игра на 8-ми Март, не се радувај премногу.

Чекај дотогаш имате уште неколку натпревари. Па и да игра Фабрегас, минимум 2-3 други играчи ќе ви се повредат до 8ми. :toe:

Ни вие не сте ништо поарни. :toe:

Па и не сме. Овој период ни е црн период секоја сезона. На секоја позиција имаме повреден играч: Валдес-Пујол-Чави-Џефрен.
Само Чави да ни е здрав за реваншот. И без другите тројца ви можеме. :)

fail.

Ставиле слика од Серџи Сампер а пишуваат за Торал... :pos::tapp:

Му била понудена 35 пати повисока плата на дечкото од страна на Арсен.
А најпрво се обиделе кај Сампер, дечкото ги одбил.
Иначе во кадети играат и двајцата. Сампер е наводно поталентиран.

Сакаш да се кладиме, дека ако некогаш пробате или Фабрегас прифати да дојди кај Вас, Венгер ќе вметни клаузула за овој да дојде кај Нас !? Убеден сум, но дотогаш „новиов“ кој според тебе е понеталентиран, божем си го гледал или си читал за него, ќе стане новиот Фабрегас, па и мене нема да ми биди жал да дојде кај Вас... Но, „поталентираниот“, сигурно е во плановите на Венгер...

Едит: Трансферот е околу половина милион фунти/евра

--- надополнето ---

Фабрегас и Волкот денеска се повредиле и не се знае дали ќе допатуваат на Кампот.
Изгледа Фабрегас опет ќе се заебава со Пике на трибините.
cescpique.gif

Заклучок: Фабрегас може да заигра на Камп Ноу само во дрес на Барселона. :tv:

Волкот не игра, но за капитенот не сум сигурен ! Јас би рекол дека ќе игра...http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-out-for-one-or-two-games-

Сакаш да се кладиме, дека ако некогаш пробате или Фабрегас прифати да дојди кај Вас, Венгер ќе вметни клаузула за овој да дојде кај Нас !? Убеден сум, но дотогаш „новиов“ кој според тебе е понеталентиран, божем си го гледал или си читал за него, ќе стане новиот Фабрегас, па и мене нема да ми биди жал да дојде кај Вас... Но, „поталентираниот“, сигурно е во плановите на Венгер...

--- надополнето ---

Волкот не игра, но за капитенот не сум сигурен ! Јас би рекол дека ќе игра...http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-out-for-one-or-two-games-

ЧИТАЈ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Why did Samper opt to stay?

Last Friday, Sergi Samper announced his decision to sign his first Barca [youth] contract. He did so after listening to the sports plan the club designed for him. In his path are not only Xavi and Iniesta, but also Thiago, Sergi Roberto, Rafinha, Babunski, Nando Quesada and Pol Calvet, at the very least. But he receives ample votes of confidence [from the club] because of his talent. Samper came to Barca when he was 6, and since then has neither known nor feel the colours of other clubs. He and Toral are the best of friends, always spending Sunday afternoons with him, but by Monday, that ‘Samper & Toral Limited Company’ will have passed into the history books.

http://www.totalbarca.com/2011/analysis/analysis-the-reasons-behind-torals-decision/ --> ОВДЕ ИМАШ ПОВЕЌЕ !!!

Составот кој че патува во Мајорка: Pinto, Adriano, Abidal, Maxwell, Pique, Milito, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Iniesta, Villa, Messi, Pedro, Afellay, Bojan, Mino (31), Thiago (30) and Montoya (40).

Сакаш да се кладиме, дека ако некогаш пробате или Фабрегас прифати да дојди кај Вас, Венгер ќе вметни клаузула за овој да дојде кај Нас !?
Ајде во една милка. :pos: r-tard.
Ја и сега би го поклонил малиов на Арсенал, онака со црвена панделка по пошта... И така ги има со лопата да ги ринеш секоја година на тревницине до кампот, а и Арсен нема да се мачи со бомбончиња и лижавчиња да заведува мали деца низ светов... Ама не одлучувам јас, јебига.
Убеден сум, но дотогаш „новиов“ кој според тебе е понеталентиран, божем си го гледал или си читал за него, ќе стане новиот Фабрегас, па и мене нема да ми биди жал да дојде кај Вас... Но, „поталентираниот“, сигурно е во плановите на Венгер...
Зборот "наводно" не е обична придавка која сум ја извадил од ракав, ниту пак значи дека сум бил на Водно вчера. Има некакво значење кое се учи во основно... значи кај и да е, треба да ја поминеш за некоја година.
Иначе дај боже да стане ко Фабрегас, може ке ви помогне во походот по некоја титула, крајно време е веќе.

Фала што ме просветли со оваа информација стара една недела... касни нетот кај тебе во село а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom