Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ 30 милиони... ме изненадува ценава мислев повисока ке биде.

Има нешто на официјалната во врска со Ибра?

Хм... Малку ми е чудно, пошо договорот кошташе 40милиони на 3 Рати, незнам како направиа вака.
Изгледа ке го платат во Кеш затоа Росел има прифатено 30милиони Кеш, одколку 40 за 3 Години.

Хм... Малку ми е чудно, пошо договорот кошташе 40милиони на 3 Рати, незнам како направиа вака.
Изгледа ке го платат во Кеш затоа Росел има прифатено 30милиони Кеш, одколку 40 за 3 Години.
Тоа ми се чини беше изјавено од медиумите,од нив немаше ништо потврдено.
Не ми се верува дека Галијани ке опне 30 милиона у готово,и овие ке бидат на рати,можда 3х10 милиони,али останува да видиме.
Мене мн ама баш мн. ме чуди како Галијани го извадил Ибра за 30 милони,а играчот пред година дена беше платен дупло,а и имаше сезона на ниво,солидна прва сезона.

Bojan_Krkic_PicGetty_106856116.jpg

Среќен роденден, Бојан. Еден од најперспективните играчи во светски рамки. Ти посакувам уште многу победи и титули со Барса. Најверојатно ти си нашата идна 9-ка.​

^ Најубаво ке биде да почекаме до утре и ке видиме која е цената:)
Инаку ке го задржите Касерес така?

Нека му е среќен роденденот на Бојан и многу успех во кариерата.

^ Најубаво ке биде да почекаме до утре и ке видиме која е цената:)
Инаку ке го задржите Касерес така?

Нека му е среќен роденденот на Бојан и многу успех во кариерата.

Баш сега читав и за него Мислам дека е Блиску до Севиља.

Јас баш сакам да остане како Алтернатива за Алвес.

Баш сега читав и за него Мислам дека е Блиску до Севиља.

Јас баш сакам да остане како Алтернатива за Алвес.

Па солиден дечко е,го гледав во Јувентус би требало да остане и така сте тенки таму,ќе немора Пујол да се мачи.

Сабајле(т.е во 12:30ч) кога станав, прва страна која отворив беше официјалната и ме чекаше Deal with Liverpool to sign Mascherano. Обично ЕМД и Спорт први ги отварав и немаше трансфери и сабајле баш си викам, ајде сега некој трансфер на официјалната(Касерес, Хлеб или Ибра очекував да прочитам). Кога прочитав Маскерано скокнав 'до таван'.:):)
Утре очекувам кога ќе ја отворам официјалната, Ибра и свињата Раиола веќе да се во Милано. За жал или за среќа не знам, ама Ибра ни е уште еден резил кога се работи за трансферите. После Чиги, кој го земавме за 25, па го враќаме за 15м, Ибра за пола од цената:toe:.

Со среќа да си го користиме Маскерано. Верувам дека одлично ќе се снајде во Барса.
Ибра 99.99% е играч на Милан...Нека му е со среќа и на него. САмо ценава е малце сумљива. 30-ка е премалку. Не ми се верува Росел да го даде за ваква смешна цифра. Утре би требало се да се знае. Али, не би требало Росел и компанија да прифатат испод 45 м. e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom