Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
iako pep veli deka ne zali za transferot megju eto i ibra mene mi e najkrivo no taa e
a moze i na pep da mu e krivo koj znae :)

Хлеб во Бенфика,Касерес во Севиља,Ибра во Милан :)

Адиосссссссссссс Раиола, КРЕТЕНУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Конечно БОЈАН ќе го носи дресот со број 9 :vozbud:

ne sakav da dojde ibra mnogu vo barsa,no i ne sakam da si zamine sega od barsa
so ostanuvanjeto negovo ke imavme po dobra klupa no to e to :)

aj neka ni e so srekja maskerano
veruvam deka ke vrse dobra rabota

ne sakav da dojde ibra mnogu vo barsa,no i ne sakam da si zamine sega od barsa
so ostanuvanjeto negovo ke imavme po dobra klupa no to e to :)

aj neka ni e so srekja maskerano
veruvam deka ke vrse dobra rabota

Само да игра на Ел Класико.:zlo:. Гарантирам дека Роналдо на носилки ќе го изнесат. Може ние ќе останеме со играч помалку, ама 'El Jefecito' ќе се погрижи противниците да играат со 2 нозе помалку.:):)

Жал ми е што го кажувам ова, но трансфер политиката на нашиот омилен клуб е КАТАСТРОФА.

Жал ми е што го кажувам ова, но трансфер политиката на нашиот омилен клуб е КАТАСТРОФА.

Давид Виља..... Според мене еден од најдобрите напаѓачи последните 10 години...

Хавиер Маскерано... Темперамент огромен, најверојатно еден од најдобрите деструктивци последните неколку години...

Адриано.... Со неговото доаѓање потполнивме повеќе слабости... Може да игра на многу позиции..

Е сега од сите трансвери мислам дека Чиги е само промашен... Ибра минатата сезона постигна повеќе од 20 гола, реши многу важни дуели... Но, кога веќе ситуацијата со него е таква како што беше, најдобро е да си оди... Мислам дека виновникот е токму Раиола, неговиот ,,сакан" агент.........

Давид Виља..... Според мене еден од најдобрите напаѓачи последните 10 години...

Хавиер Маскерано... Темперамент огромен, најверојатно еден од најдобрите деструктивци последните неколку години...

Адриано.... Со неговото доаѓање потполнивме повеќе слабости... Може да игра на многу позиции..

Е сега од сите трансвери мислам дека Чиги е само промашен... Ибра минатата сезона постигна повеќе од 20 гола, реши многу важни дуели... Но, кога веќе ситуацијата со него е таква како што беше, најдобро е да си оди... Мислам дека виновникот е токму Раиола, неговиот ,,сакан" агент.........

Сите тие сеуште немаме претстава како ќе играат. Кој може да ми гарантира дека Виља ќе биде подобар од Ибра? Ако Виља е еден од најдобрите, тогаш Ибра беше најдобар донесувајќи им титули на 3-4 клубови. И што бидна од него?
Адриано е просечен играч кој ќе пополнува позиции и тоа му е најголемата предност. Добар трансфер, за тоа и беше купен, да пополнува позиции.
Маскерано можеби беше добар во ЕПЛ каде судиите толерираат опасна игра, се надевам во Шпанија нема да се изгуби и да го исклучуваат секој натпревар. Според мене лош и скап трансфер, имајќи го Бускец како прва опција на таа позиција поради кого ниту Јаја не играше стандардно (а Јаја >>> Маскерано). Можевме да земеме некој од оние во француската лига како замена за Бускец. Сепак ок, може и ќе бидам демантиран околу Маскерано. Се надевам.

Сега за трансферите до сега. Не е само Чигрински кој изигра 2 натпревари и не чинеше 10 милиони загуба + годишна плата. Колку ли не чинеше Ибра? 70 милиони го купивме, сега ќе го продадеме за најмногу 40 милиони. Додај ја неговата огромна плата за изминатата година, а на крајот на сезоната не ни играше. Настрана да ги оставиме тие што ги купуваме и потоа позајмуваме секоја година како Хлеб, Касерес, оној од Сантандер, Кеирисон...

^^^ se soglasuvam vo vrska so posledniot del,no koga prais sporedba Villa-Ibra togas vaka,Ibra na prvata svoja sezona vo dresot na Barca postigna <20 gola koj dojde od Italija,koj predhodno ne bil del od spanskata liga,dodeka sega se raboti za fudbaler koj celata svoja kariera igra vo Spanija,koj veke nekolku godini kako svoi soigraci gi ima Iniesta-Xavi igraci koi veke znaeme kakvi dodavanja imaat kon napagacite.Za Adriano spored ona sto go vidov protiv Milan moze samo da go pofalam,deckoto izigra odlicen mec,osobeno mi se svigaa negovite probivanja i centar sutevi.Toa e ona sto ni treba a sto go nemavme po levata strana.Za Masche imas pravo prilicno grub igrac,ali siguren sum deka Pep ke go smiri negoviot temperament i ke bide eden od klucnite igrac ova/narednite sezoni.Taka da ova transfer-leto ja zasega ja proglasuvam kako najuspesna,se nadevam deka nema da se demantiram

Не заебавајте,срање трансфер политика имаме последните години.
Изгледа имаат пари и не знаат што да прават со нив,па ги фрлаат безвезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom