B
Beck's
Гостин
Yamal, the next big thing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тука е рафиња да покрие до јануари,а потоа кариока шоуПараненсе отпадна од Копа Либертадорес али овие педерите не го даваат Роке, им требал за да се пласирале пак.
Официјално ќе дојде во јануари.
Наводно ќе се регистрираат сите играчи, а за правилото 1:1 не знам, има разлика какви пари, шо пари влагаат така да...
29,5% за 120m
Знае некој уште колку пари ни фалат за да ги регистрираме сите играчи, а уште колку за да се вратиме на правилото 1:1 ?
Лани ни бараа 54милиона, џабе да фрлиме толку пари кога пак ќе сме без десен бек, цело време е повреден.Фојт изгледа е конечниот избор за десен бек. Играчот прифаќа останува да се договориме со Виљареал.
Наводно ќе се регистрираат сите играчи, а за правилото 1:1 не знам, има разлика какви пари, шо пари влагаат така да...
Него, има шанси да се врати Нејмар.
Наводно работат на раскинување на договорот со ПСЖ и би прифатил 12 милиони по сезона кај нас.
Фојт изгледа е конечниот избор за десен бек. Играчот прифаќа останува да се договориме со Виљареал.
Сите пишуваат дека ќе го раскине договорот и би дошол како слободен играч. Иначе нема шанса да дојде.Според некои портали ПСЖ ќе бара минимум 50 милиони. Не ми се верува Барса да плати толку дури и да најдат пари.
Прегледај го приврзокот 387281