Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Ова срање ќе го гледаме цела година. Тоа е тоа.

Фати нека си фаќа патот, Чави ќепецот ќе му ја уништи кариерата. Затоа не го сака Нејмар, ќе треба да игра со 3ца везњаци.

Катастрофа од игра. Со вакви изданија трето место нема да фатиме не па да одбраниме титула.

Poslab igrac od Roberto odamna ne sum videl, kako bega nazad i mu ostava na Perisic da centrira toa cudo nesto. Napravil vakvi potezi i vo prvenstvoto

Momentalno sme poslabi od lani i nemame klupa za de se borime na poveke fronta, 1-2 povredi i se vrakame na Garcia i Roberto.
Napred neznam sto planira so dvajca napagaci koga nitu Levandowski niti Raphinha se takvi tipovi na napagaci

Ako ne se nosat kvaliteten desen bek i kvalitetno krilo pisi propalo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пријателска е намалете доживљај. Види му формација и се ти е јасно, измислување топла вода.

Гундоган и Гави ке се менуваат. Ориол ке биде заден везен.

Гави 80% од утакмиците ќе ги игра крило, нема шанси Ориол да биде првотимец.

Ако е така одма крст на сезоната, воопшто да не се замараме.

Гави 80% од утакмиците ќе ги игра крило, нема шанси Ориол да биде првотимец.

Ако е така одма крст на сезоната, воопшто да не се замараме.

Се надевам декс си у право.
Џабе толку штопери, една повреда и треба Гарсија или Алонсо да играат..

Се надевам декс си у право.
Џабе толку штопери, една повреда и треба Гарсија или Алонсо да играат..

Не ја гледам утакмицата, али баш ваква игра како што кажувате треба да му е показател на Чави дека нешто не функционира, и подобро е ова да се деси сега отколку во недела против Гетафе.

И лани гледаше многу статично на позициите на играчите, па на крај му текна дека единствена квалитетна опција за десен бек му е Кунде иако не е негова природна позиција. Еве сега 2 штопери му седат на клупа, он игра со најмизерниот.

Се надевам дека ова не му е замислата за цела сезона, подобро нека се соблече гол газ и нека седне врз еж.
Автоматски споено мислење:

Еве дури и Штеген го смени, се гледа дека експериментира.

Јамал само шо влезе асистенција. Штета шо нема каде да се гледа сите линкови сецкат.:mad::mad:

Последно уредено:
Не ја гледам утакмицата, али баш ваква игра како што кажувате треба да му е показател на Чави дека нешто не функционира, и подобро е ова да се деси сега отколку во недела против Гетафе.

И лани гледаше многу статично на позициите на играчите, па на крај му текна дека единствена квалитетна опција за десен бек му е Кунде иако не е негова природна позиција. Еве сега 2 штопери му седат на клупа, он игра со најмизерниот.

Се надевам дека ова не му е замислата за цела сезона, подобро нека се соблече гол газ и нека седне врз еж.

Еве дури и Штеген го смени, се гледа дека експериментира.
Ќе видиш дали експериментира во недела.
Ја ти гарантирам дека Ромеу ќе биде стартер на 25-30 утакмици годинава, ако е здрав.
Цело време ќе игра со 4 везни.

Ромеу и Де Јонг бетон и 2ца од Педри, Гави и Гундоган.
Лева бетон напред, и најчесто ќе стартува Рафиња. Торес и Фати после 70та кога ќе е 0-0.

У што сакаш се кладам.

Е вака се прај разлика. Два гола паднаа од кога влезе малиот Јамал. Со два три потега исфрла играч и ствара 100% шанса. Само повреди да го заобиколат и да не го прават "новиот Меси".

Ќе видиш дали експериментира во недела.
Ја ти гарантирам дека Ромеу ќе биде стартер на 25-30 утакмици годинава, ако е здрав.
Цело време ќе игра со 4 везни.

Ромеу и Де Јонг бетон и 2ца од Педри, Гави и Гундоган.
Лева бетон напред, и најчесто ќе стартува Рафиња. Торес и Фати после 70та кога ќе е 0-0.

У што сакаш се кладам.

Овие две полувремиња ако не му го сменат мислењето, тогаш апла други политики се во игра.

Не ја гледав утакмицата али откако ги направи промените статистички се се промени. Ќе чекам хајлајтс али издоминираа младите.

Јас сум прилично задоволен од подготовките, 3 победи против Реал, Милан и Тотенхем и 1 пораз од Арсенал.

Не ја гледав утакмицата али откако ги направи промените статистички се се промени. Ќе чекам хајлајтс али издоминираа младите.
Еве излегоа хајлајтс

Секоја чест за Јамал, сите 3 гола паднаа ради него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom