- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пријателска е намалете доживљај. Види му формација и се ти е јасно, измислување топла вода.
Pa ova formacija ke ti igra, koj fali vecerva osven Gundogan
4-3-1-2 ќе играат? Со Гарсија штопер и Араухо десен бек? Со Ориол место Гундоган?
Гундоган и Гави ке се менуваат. Ориол ке биде заден везен.
Гави 80% од утакмиците ќе ги игра крило, нема шанси Ориол да биде првотимец.
Ако е така одма крст на сезоната, воопшто да не се замараме.
Се надевам декс си у право.
Џабе толку штопери, една повреда и треба Гарсија или Алонсо да играат..
Ќе видиш дали експериментира во недела.Не ја гледам утакмицата, али баш ваква игра како што кажувате треба да му е показател на Чави дека нешто не функционира, и подобро е ова да се деси сега отколку во недела против Гетафе.
И лани гледаше многу статично на позициите на играчите, па на крај му текна дека единствена квалитетна опција за десен бек му е Кунде иако не е негова природна позиција. Еве сега 2 штопери му седат на клупа, он игра со најмизерниот.
Се надевам дека ова не му е замислата за цела сезона, подобро нека се соблече гол газ и нека седне врз еж.
Автоматски споено мислење:
Еве дури и Штеген го смени, се гледа дека експериментира.
Ќе видиш дали експериментира во недела.
Ја ти гарантирам дека Ромеу ќе биде стартер на 25-30 утакмици годинава, ако е здрав.
Цело време ќе игра со 4 везни.
Ромеу и Де Јонг бетон и 2ца од Педри, Гави и Гундоган.
Лева бетон напред, и најчесто ќе стартува Рафиња. Торес и Фати после 70та кога ќе е 0-0.
У што сакаш се кладам.
Еве излегоа хајлајтсНе ја гледав утакмицата али откако ги направи промените статистички се се промени. Ќе чекам хајлајтс али издоминираа младите.