Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го мења Балде, 10 центаршути утна.. Алба ќе го најдеше Лева како ништо...
И нека го вади циганот Рафиња што нема поминато играч од лани.

Нека почека уште малце со замените Чави, осет да се немало.

Чави утна скроз, ако изгубат цела е негова кривица. Катастрофа измени, изгубен е не е присутен на утакмицата.

Временски ги утна, многу касно беше првата измена и лесно можеше да биде 6 бода предност место 12. Балде имаше релативно лоша утакмица, некаде 65та очекував да влезе Алба. Измената Кеси-Роберто беше на место, али премногу доцна.

Среќа имавме јбг, цела сезона не прати зошто па сега да не напушти. :D Сега рутина треба, сепак има уште 12 кола до крајот.

Имаме многу среќа сезонава, а да бидеме реални не играме некој си фудбал.

Одбраната скоро е непогрешлива и тоа не вади што не мора реализацијата да биде голема. Со по 1-2 гола од 5-6 шанси победуваме.

Честитки нека е победата, да не хејтам само :D

За мене Кристијансен и Роберто играчи на натпреварот!

Добра утакмива покажаа карактер, борба и желба за победа. Искрено очекував дека ќе чуваме резултат.

Ако најдете гидф/видео од Гави вс џукелата себаљос постирајте.

Xavi e dupka od trener i picka vo dusa. Ceka 75 min za izmena i go stava Kessie, bez razlika sto go resi natprevarot, imavme nenormalna sreka sto ne go izgubivme
Idese na 1:1 i samo sto dade gol Asensio go stava Ferran, mesto da ide poslednite 20 min so svezi napagaci, ipak Classico e i nikogas ne sme se branele doma (zlatni Pep i Luis Enrique mentalitet)

Titula ke imame ama so Xavi veke sledna sezona ke se vratime kaj sto bevme lani

не знам од каде незадоволство,реал беше неутрализиран и само на неколку ситуации опасен,ако не беше среќниот гол на вини ниту ја затресија мрежата

примарната цел 99% е остварена годинава благодарение на генијална работа на управата,стручниот штаб и играчите по сите перипетии одново полн стадион и нови големи трофеи,иднината не е загрозена ,напротив ќе се оди кон нови успеси за жал на цел хејтерски свет

Уште една маестрална партија на Френки, моментално е најдобар играч у клубо. Скоро секаде го има на теренот, алал му вера. Не знам кога ќе согледа Чави дека ако не е Френки, Бускетс ќе изгледа тотално погубен, цело време Френки му покрива, а да не коментирам па колку е спор.
Чави преска со кој памет го извади Рафиња за Торес, па Рафиња беше едини кој креираше шанси, ама ајде, на крај стигнаа до гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom