Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Често Меси оставал на другиот напаѓач што не дал гол да шутира пенал, ништо ново.

Одбранава е ужасна, 2 гола примени пошто 2та им ги поклонивме.

Второ полувреме многу се опуштивме,за малце ќе киксневме и на оваа како што се случи на неколку утакмици претходно.

Многу го форсира Педри а во последните утакмици игра слабо..
Автоматски споено мислење:

Ау реакцијата нљ Куман после лошото додавање на Тринкао
Seriozen si za Pedri? Pedri od utakmica vo utakmica sve poveke iznenaduva kolku dobro I stabilno igra a ti vikas slabo igral. Otkritie na sezonata e Pedri.

Seriozen si za Pedri? Pedri od utakmica vo utakmica sve poveke iznenaduva kolku dobro I stabilno igra a ti vikas slabo igral. Otkritie na sezonata e Pedri.

Сепак му треба одмор. Секоја утакмица ја игра по 90 минути а има 18год. Да не се деси истото како со Ансу само

@Del Boy за муабетот од пред некоја недела, Фати изгледа ќе треба на уште една операција.
Да се надеваме дека ќе го оправат сега и за следна сезона ќе е спремен.

Гетафе еднаш шутнаа (да не беше пеналот ќе беше ниеднаш) а два гола дадоа... Ама сепак си испадна рутинска победа како што треба да биде... Следната со Виљареал е можеби клучна. Ако не кикснеме таму мислам дека до Атлетико ќе изгазиме се и може и дербито ќе го дочекаме како лидери на табела.

Немаме баш лесен распоред до крајот.. ама со оглед на тоа дека Реал има болница од повредени и борба на два фронта.. мислам дека битката ќе ја водиме со Атлетико Мадрид имаме и меѓусебен дуел ( што и ме плаши бидејќи со ниедна голема екипа освен Јувентус не успеавме да извадиме поволен резултат)

Пајажина. Топката се движеше брзо на прва се, со ваков мотив и темпо треба до крај да се одигра се до крај, иако тоа е тешко возможно.

EznCJc3WQAoCsuw.jpeg
Автоматски споено мислење:

Немаме баш лесен распоред до крајот.. ама со оглед на тоа дека Реал има болница од повредени и борба на два фронта.. мислам дека битката ќе ја водиме со Атлетико Мадрид имаме и меѓусебен дуел ( што и ме плаши бидејќи со ниедна голема екипа освен Јувентус не успеавме да извадиме поволен резултат)
Битката е со Реал, секогаш била. Атлетико ќе кикса веќе следниов натпревар со Билбао.

Победа ДА ама со многу примедби.....Многу........Куман излезе со таа гала 11-ка,Роберто наместо Дест,до негде очекувано,е сега дали ротации се овие па Дест ќе се чува за на Мадригал,или Роберто пак ќе загосподари десно.Во кратки црти,Гризаман невидлив цело прво,а и доста од второ полувреме,Бускетс некако пак доста високо ниво одигра.Доста смешни голови,Барса имаше мака да го разбие бункерот.Пак се видоа менаџерските способности на Куман,навремено го извади Пиќе повторно,НЕдоволно опоравен,а и сигурно го чува за на Мадригал,Го извади и Ленглет кој незнам по кој пат сезонава направи глуп жолт картон,па што е сигурно е сигурно да не направи циркус да јаде црвен,навремени измени,АМА реков и пак ќе речам Араухо после повредата не е истиот Араухо доста деконцентриран,прави глупи фаули/непотребни, и греши во позиционирањето.Илаиш денеска го видовме нешто поназад како дупол пивот некој,кој добро се снајде,добро е технички поткован,а од друга страна Тринкао воопшто не ме убедува,повторно во некоја сенка е,се осеќа дека му тежи дресот.

Некој да не нашол статистика за вкупно пасови денеска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom