Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

3.jpg

Дресовите за 21/22. Незнам зашто толку голем хејт за првата гарнитура, баш ми изгледа супер. Секад домашните дресови на Барса ми правеле голем мерак, дури и коцкестите ми изгледаа одлично.

Мене ич не ми се свиѓаат. Што знам, ова првото воопшто не ми личи на дрес на Барса. Тешко ќе се навикнам на тој крстот. Вториот да речеме не е лош. Третиот повеќе ми личи на маица за на плажа.

Третиот мене не ми се свиѓа, т.е. срање е тотално, ама на децата ќе им личи на спајдермен и ќе го купуваат :D

Глејте постава, Роберто се враќа после неколку месечна повреда, одма почнува да игра утакмици од прва минута. :pos: :tapp:

Глејте постава, Роберто се враќа после неколку месечна повреда, одма почнува да игра утакмици од прва минута. :pos: :tapp:
А не знам како, ама и Пике се опоравил и можеш да замислиш дека многу брзо пак ќе е прва, а со тоа и чорба одбрана.

А не знам како, ама и Пике се опоравил и можеш да замислиш дека многу брзо пак ќе е прва, а со тоа и чорба одбрана.
Убеден сум дека кога ќе се врати Пике, одма ќе биде прва постава. Пак цела иста постава од лани само без Ракитич и без Суарез.

Не ми пречи толку Роберто, мада можеше да стартува и со Дест. Мингеза пак ќе речам не е за прв тим. Ме изненади што брани Тер. Очекував Нето да брани до крај во купот.

По којзнае кој пат тотална доминација, не знаеме да реализираме и примаме глуп гол.

Зошто бе комплицираат секад пред гол, што им е филмот?
Нас ни требаат 10 шанси да дадеме гол, а другиве екипи без шанса ни даваат... по којзнае кој пат годинава..

Што праи стручниот штаб, што им е работа?
Нек си ебат матер...

Роберто пак се повреди
Автоматски споено мислење:

Дури и ножичките на Гризман ги одбрани :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom