Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро играме, средината е доминантна во поголем дел од натпреварот. Исто и се справуваме со контрите на Дортмунд. Добро тактичко решение со Роберто десен а Семедо лев бек после повредата на Алба. Ансу Фати е поопасен лево што и увиде сам и го префрли кон крајот на полувремето.

Нула шутеви во гол, дај нека не излегуваат од кампот, секако ништо не прават нагости, само нервози. Пичкици.
Во 35та мин Валверде му кажува на нашиот капитен Busquets за да сменат страни Griezmann и Fati...
Лев бек немаме Semedo таму покрива.
Десен бек стандард S.Roberto.
Ниедна асална акција , само пимплање топка...

Dobro igrame, majko mila i ova docekav da vidam na fan clubov.

Ne mi e zal deka igrame katastrofalno do retardata od trener, zal mi e sto imame vo tim igraci kako Messi, Griezmann, De Jong, Arthur i ne mozeme da uzivame gledajki gi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаме контрола на топка,фалат шанси...
Артур одличен,мајстор со топка,секоја ситуација ја решава интелегентно.
Фати изгубен.

Само што со ваква игра тешко во нокаут фаза.

Не е криво ништо детево само Валверде може да фрли 16 годишно дете у гостинска утакмица лш без око да му трепне, или поточно у оган. Точно дека покажува потенцијал ама и Валверде апла без осет е.

Стварно само нервози со ова говедово на клупа. Едвај чекаш да почне ЛШ, да дојде утакмицава , и што, само притисокот дигнат, ништо друго.
Детево го игра десно крило, Гризман што му е природна страна десната го игра лево па и го смара да се враќа и да помага кај стоперите, Де Јонг исто ван позиција. Ма мрш све да ти ебам глупо валвердовско. Ама џабе се нервираме, два болни порази имавме изминативе две сезони во ЛШ и не им дојде памет на овие од управата. Нека си го сркаат и сезонава. Искрено, едвај чекам да дојде некоја екипа и да ни го дупне гзот, да не понижи максимално, ама и тоа не верувам дека ќе смени нешто кај идиотиве горе.

Дортмунд воопшто не се наивна екипа, добро што се концентрирани и ги спречуваат нападите.
Автоматски споено мислење:

За сите што мислат дека Гризман е десно крило..

1.png

Каква добра игра бе пријатели, ист натпревар гледаме или не? Отепана пресликана игра 3 години, немаат идеја што да прават на терен, физички инфериорни, ова не е ни за во наша лига. Среќа на овие не им е денот, шашма ќе ги направеа досега. Покрај ретардот на клупа, мора да прифатиме и да признаеме дека имаме само неколку играчи со карактер и победнички менталитет.

Колку и да е добар Гризман, кога ќе го видам дека ја мести косицата и се движи како по модна писта, наместо да ора, да се бори како коњ, ми се темни.

Нека им ги бацат нозете на дортмундовци, зошто овие гаѓаат во трибина само, полошо од Ливерпул ќе ги снајдеше иначе.

Нека им ги бацат нозете на дортмундовци, зошто овие гаѓаат во трибина само, полошо од Ливерпул ќе ги снајдеше иначе.
Ter Stegen има повеќе одбрани одколку цел тим шутеви на противнички гол...

Дортмунд е импотентен, ама и Штеген е убедливо број 1 во светот моментално. Од кога навивам за Барса ова е прв пат да го имаме најдобриот голман во светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom