Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Баталете веќе Нејмар не доаѓа,нема ни време веќе уште неколку дена.

Утре се влечат групите за ЛШ,ај кажете си желби.
Според мене
1-Барса
2-Шахтјор
3-Динамо Загреб
4-Црвена Ѕвезда

Од вториот шешир може било кој битно е со балканциве да сме во група,ќе биде доста интересно така многу ќе можат и да ја гледаат Барса кај комшиите кога ќе дојде,а би прошле реално лесно.
Мислам дека со кој и да бидеме во група ќе завршиме први,би сакал од 3 шешир Интер да ги избегнеме.

Сеа ќе изгние на клупа ништо друго. Единствен начин да успее во Барса е ако во иднина планира да отвара фирма за затоплување клупи, оти ќе има доста време да го усоврши принципот седејки.

Ни на клупа нема да биде пошто е повреден цело време.

Преговори се водат со Ракитиќ и според РМЦ бил отворен за трансфер, значи циганов ја дупи работата сега. И тоа не за трансфер туку на позајмица не сака да оди. Ќе го притискаат веројатно сега од сите страни, па ќе видиме што ќе биде.

Иначе интересно е што никој не му дава внимание на Агусти Бенедито, потенцијалниот кандидат за претседател, тој што собираше потписи. Уште на 2 август пиша, Кутињо аут - Нејмар ин. И сеуште стои на тоа, еве му го последниот твит:

Сигурно има информации тој внатре во клубот, па да се надеваме дека има шанса и за ова.

Ете утре е ждрепката, па како што прочитав ќе патуваат пак истите што беа во Париз, можеби ќе се сретнат повторно со овие од псж.
Автоматски споено мислење:

Баталете веќе Нејмар не доаѓа,нема ни време веќе уште неколку дена.

Утре се влечат групите за ЛШ,ај кажете си желби.
Според мене
1-Барса
2-Шахтјор
3-Динамо Загреб
4-Црвена Ѕвезда

Од вториот шешир може било кој битно е со балканциве да сме во група,ќе биде доста интересно така многу ќе можат и да ја гледаат Барса кај комшиите кога ќе дојде,а би прошле реално лесно.
Мислам дека со кој и да бидеме во група ќе завршиме први,би сакал од 3 шешир Интер да ги избегнеме.
5 дена има уште, заклучно со 2 септември завршува трансфер рокот. Делегацијата на чело со Бартомеу оди, мислам дека конечно ќе е денот Д, штом и овај лично ќе оди таму.

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Како бе Todibo и A.Melo понудени?? Не се нормални управава... Dembele ако добие повик до зима свака му част, бидеќи во зима ќе го продадат 100% ...

И Камп Ноу да им го дадеме ако не...Ракитич, Тодибо, Артур, Дембеле, 150 милиони...Знам дека се медиумски глупости, ама со управава не се знае.

Божем, PSG го побарале Todibo ,а нашата управа се сложила бидејќи тој го имаме купено само за 1м.

Се по изгледно дека Нејмар ќе се врати, вака hyped не сум бил од падот на берлинскиот зид

Според Ди Марцио, паднал договор. Се очекува објавување наскоро.

Не знам што да мислам...

Ne znam so se glupirate so muabetive “neznam so da mislam”
Napad so Messi i Neymar ni e najjaka kombinacija od site mozni zasea i poslednive godini

Ne znam so se glupirate so muabetive “neznam so da mislam”
Napad so Messi i Neymar ni e najjaka kombinacija od site mozni zasea i poslednive godini
Ајде и да го тргнеме настрана фактот што му направи Нејмар на клубот кога си замина.
Дали е неопходен Нејмар сега кога го донесовме Гризман?
Дали е разумно да се дадат Дембеле и Тодибо за Нејмар?

Дембеле и Тодибо одма би ги дал,мислам дека нема да имаат никаква улога ако останат,првиов повреден цело време,вториов нема терен да помириса од Пиќе.
Мене ме плаши тоа што Меси и Нејмар сигурно ќе сакаат да играат со Суарез напред,во таква ситуација сигурно Гризман нема да се согласи да биде на клупа,можеби ќе извадат некоја формација 4-2-4 Меси да биде како плејмејкер,само со Валверде така може на сон да играме.

Суарез треба да е свесен за своите години,во Јануари 33 ќе полни,треба да се нафати да седи на клупа и да биде само играч за ротација.

Од друга страна од кај извадивме пари сега???Нели за Гризман кредит земаа 30-40 милиони.
Ваљда не мислат пак да зимаат кредит...Фали уште Баерн да не го откупи Кутињо па тогаш ќе видиме и Нејмар и свети Нејмар.

Не заебавајте, Суарез паѓа 4та виолина секако ако дојде Нејмар. Јасно му е и на него, не за џабе не го сакаа Гризман во тимот.

Ајде и да го тргнеме настрана фактот што му направи Нејмар на клубот кога си замина.
Дали е неопходен Нејмар сега кога го донесовме Гризман?
Дали е разумно да се дадат Дембеле и Тодибо за Нејмар?

Dembele e dobar osobeno vo klucni situacii kako sansata za 4:0 protiv Liverpool.
Takvite natprevari Neymar gi resavase ko od sala i normalno stigna trofejot od LS. Mislim nema ni logika da napremo sporedba. Za Todibo ne vredi da se zboruva taka da bi gi dal zaedno i so Rakitic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom