B
Beck's
Гостин
Ништо, Дембеле не прифаќа да оди во псж, пропадна и оваа понуда.
Kaj go procita ova. Sea sport pusti info deka agentot na Dembele veke e vo Paris i pregovara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо, Дембеле не прифаќа да оди во псж, пропадна и оваа понуда.
Денешна изјава на агентот негов.Kaj go procita ova. Sea sport pusti info deka agentot na Dembele veke e vo Paris i pregovara
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 дена има уште, заклучно со 2 септември завршува трансфер рокот. Делегацијата на чело со Бартомеу оди, мислам дека конечно ќе е денот Д, штом и овај лично ќе оди таму.Баталете веќе Нејмар не доаѓа,нема ни време веќе уште неколку дена.
Утре се влечат групите за ЛШ,ај кажете си желби.
Според мене
1-Барса
2-Шахтјор
3-Динамо Загреб
4-Црвена Ѕвезда
Од вториот шешир може било кој битно е со балканциве да сме во група,ќе биде доста интересно така многу ќе можат и да ја гледаат Барса кај комшиите кога ќе дојде,а би прошле реално лесно.
Мислам дека со кој и да бидеме во група ќе завршиме први,би сакал од 3 шешир Интер да ги избегнеме.
Ајде и да го тргнеме настрана фактот што му направи Нејмар на клубот кога си замина.Ne znam so se glupirate so muabetive “neznam so da mislam”
Napad so Messi i Neymar ni e najjaka kombinacija od site mozni zasea i poslednive godini
Ајде и да го тргнеме настрана фактот што му направи Нејмар на клубот кога си замина.
Дали е неопходен Нејмар сега кога го донесовме Гризман?
Дали е разумно да се дадат Дембеле и Тодибо за Нејмар?