Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше она после првата, не се знае ништо слаби бевме, со пресинг сеа од Солскер вторава опасно е...
Сити да испадне утре некако, и нека гравираат пехарот од сеа :icon_lol:

Последно уредено:
Дали овие го најавија трансферот на Де Лихт, ми се чини дека за скоро ќе има официјално соопштение :)
Мене ми личи на такво нешто. De Ligt и De Jong насмеани. De Jong потпиша пред неколку месеци.Ама описов: Моментот кога ќе ... потпис. Сега ќе се чудиме што е :mad:

Мене ми личи на такво нешто. De Ligt и De Jong насмеани. De Jong потпиша пред неколку месеци.Ама описов: Моментот кога ќе ... потпис. Сега ќе се чудиме што е :mad:
Кога ќе го сјебеш Пеналдо и знаеш дека веќе си херој во цела Каталонија :D[DOUBLEPOST=1555449140][/DOUBLEPOST]Се чудев кога почна да се радува цел стадион, тоа да ти било за вториот гол на Ајакс :ROFLMAO:

Кога ќе го сјебеш Пеналдо и знаеш дека веќе си херој во цела Каталонија :D
Bartomeu од De Jong кога потпиша побара да ги избацат Реал. Сигурно ако Barca има договорот со De Ligt пишувало да се избаци Juventus. (y)

Лошо беше отворен мечот, но се стабилизираа. Меси сам ги реши Господ Бог на фудбалската игра, а Кутињо конечно имаше добар натпревар плус одличен гол што се надевам ќе му даде самодоверба и да си влезе во форма баш сега кога е најважно.
Артур после повредата конечно во право издание.

Против Ливерпул ќе биде пеколно тешко ако вака играат одбрана бековите и слабост ќе биде тоа што е спор Ленгле.

По Валверде следен тренер треба да ни биде тој на Ајакс.

Мене премногу бавни ми делуваат нашиве, како успорена снимка се. Ако вака слабо почнат против Ливерпул, многу тешко до поволен резултат.

Еве @vidooq бил на мечов, па ако може да напише збор два. Според мене играме со многу понизок интензитет од тој што ќе ни го наметне Ливерпул. Можеби имам грешна слика за работиве, не знам.

Мене премногу бавни ми делуваат нашиве, како успорена снимка се. Ако вака слабо почнат против Ливерпул, многу тешко до поволен резултат.

Еве @vidooq бил на мечов, па ако може да напише збор два. Според мене играме со многу понизок интензитет од тој што ќе ни го наметне Ливерпул. Можеби имам грешна слика за работиве, не знам.
Првите 10мин како изгубени беа, после се совземаа и паднаа головите. Не знам зашто но не е прв пат, неколку пати веќе така на почеток на утакмица лабаво влегуваат.

Последно уредено:
Само ја ли сум што мисли дека ако сака Барса да игра фантастичен фудбал ке игра? Би требало да се предпазливи против Ливерпул да, али притисокот е на нив и видовме у неколку наврати сезонава дека Барса кога сакаат да играат стварно играат фудбал. Мислам дека свесни ке бидат дека полу-финале играат и нема да се куропецаат ко вечерва, али факт е скоро сите приметија дека некако се чуваа вечерва.

Само ја ли сум што мисли дека ако сака Барса да игра фантастичен фудбал ке игра? Би требало да се предпазливи против Ливерпул да, али притисокот е на нив и видовме у неколку наврати сезонава дека Барса кога сакаат да играат стварно играат фудбал. Мислам дека свесни ке бидат дека полу-финале играат и нема да се куропецаат ко вечерва, али факт е скоро сите приметија дека некако се чуваа вечерва.
Најјако сезонава изиграа против Sevilla 6:1, Real 5:1. После двата гола Messi и Suarez ни презинг ни ништо, одеа по терен.
Ама мое мислење е дека е и до тренерот, Valverde има респект спрема другите тренери ( изгледа ) и се задоволува со гол разлика.

Најјако сезонава изиграа против Sevilla 6:1, Real 5:1. После двата гола Messi и Suarez ни презинг ни ништо, одеа по терен.
Ама мое мислење е дека е и до тренерот, Valverde има респект спрема другите тренери ( изгледа ) и се задоволува со гол разлика.

Баш за тие партии мислев, али се глеа дека целат на тројна и некако си се балансираат цела сезона со силите.

Barcelona ќе игра полуфинале на: 30ти Април и 7ми Мај.
20.04. Barcelona - Real Sociedad
23.04. Alaves - Barcelona
27.04. Barcelona - Levante
30.04. Barcelona - Liverpool
04.05. Celta Vigo - Barcelona
7.05. Liverpool - Barcelona
12.05. Barcelona - Getafe
19.05. Eibar - Barcelona

Ептен густ распоред, одмор по 2-3 дена пред полуфинале...

Barcelona ќе игра полуфинале на: 30ти Април и 7ми Мај.
20.04. Barcelona - Real Sociedad
23.04. Alaves - Barcelona
27.04. Barcelona - Levante
30.04. Barcelona - Liverpool
04.05. Celta Vigo - Barcelona
7.05. Liverpool - Barcelona
12.05. Barcelona - Getafe
19.05. Eibar - Barcelona

Ептен густ распоред, одмор по 2-3 дена пред полуфинале...
Со цел состав на Сосиедад и Алавес, комбиниран со Леванте и Селта, то е то.

Со цел состав на Сосиедад и Алавес, комбиниран со Леванте и Селта, то е то.
9бодови сме разлика со Атлетико. Ако тепаме следни три утакмици во лига мислам дека математички ке осигураме титула. Супер би било ако Атлетико киксне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom