Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Серхи Роберто кога влезе во второ доминираше на средина,може и паметно е да почне он.
Плус на големи утакмици секогаш е како повампирен,посебно на Камп Ноу.

Сепак мислам дека со Артур ќе почне.

Мене искрено ме плаши оваа утакмица,Јунајтед ке излезе доста високо,на пресинг со цел да дададат 1-ви гол.....Ме плаши најповеќе Валверде и неговиот пристап,а ако примиме први гол,да влезе вода во уши што би се рекло,ќе кемкаат цела утакмица после

Очекуваме да тргне Барса да им лупнат 2-3 гола и да им убиеме мотивација и надеж на Utd.
Реалноста е дека ќе чуваме резултат бидејќи сме во водство со гол од гости, ако примиме рано гол ќе напаѓаме.

Серхи Роберто кога влезе во второ доминираше на средина,може и паметно е да почне он.
Плус на големи утакмици секогаш е како повампирен,посебно на Камп Ноу.

Сепак мислам дека со Артур ќе почне.
Имаме пишувано тука дека Роберто е најдобар кога противникот е целосно отворен, кога играме на контри. Јунајтед играше со дупли бек, Шо и Далот, откако излезе Далот, кај нас влезе Роберто, па така ние правевме вишок кај Шо. Утре очекувам ние да доминираме, ќе ни требаат Бускетс, Ракитиќ и Артур за да ја контролираме средината.[DOUBLEPOST=1555359890][/DOUBLEPOST]
Очекуваме да тргне Барса да им лупнат 2-3 гола и да им убиеме мотивација и надеж на Utd.
Реалноста е дека ќе чуваме резултат бидејќи сме во водство со гол од гости, ако примиме рано гол ќе напаѓаме.
Леле како ќе го пцујам Валверде ако го направи тоа :boksix: :D[DOUBLEPOST=1555360140][/DOUBLEPOST]
Мене искрено ме плаши оваа утакмица,Јунајтед ке излезе доста високо,на пресинг со цел да дададат 1-ви гол.....Ме плаши најповеќе Валверде и неговиот пристап,а ако примиме први гол,да влезе вода во уши што би се рекло,ќе кемкаат цела утакмица после
Јас мислам ќе играат исто како против ПСЖ, бункер па на контри.

Последно уредено:
Дури сега гледам дека Лук Шо добил жолт картон на првиот натпревар и е суспендиран за утрешниот натпревар.

Valverde:
-It’s always fundamental. We know the opposition will want to counter-attack us but we won’t let that happen by playing well with the ball and moving the ball quickly. It’s not a defensive question, it’s more about going forward.
-It’s not a definite scoreline by any stretch. We don’t want them to score but we’ll respect our style of play. We want to win the game tomorrow, that’s our objective.

Најдобро вечер ќе биде да се даде гол рано, како лани со Челзи. Па без притисок рутински да ги добиеме. Само да не биде обратно. Јунајтед да не дадеше гол уште во првите минути со ПСЖ сигурно немаше да направи ништо.

Буквално се’ е на наша страна пред реваншот и ако испаднеме вечер ќе биде тешка бламажа.

Шта је бре мишеви, шта сте се усрали? :D

2/3-0 у најмала рака за нас. Меси вети на почеток на сезона дека ќе освои. На Кампот играме, против Смолинг, Рохо и Јанг. Имаме шанса као никад за у финале оваа година. Ливерпул ќе мора да играат јако и у Лигата, тука добиваме многу.

На сите, ама буквално на сите јаки утакмици сезонава изигравме како што треба. Реал 2 пати, Атлетико, Севиља, Лион, у ЛШ у групите... нема да се повтори грешката од лани, ќе згазиме вечер.

Шта је бре мишеви, шта сте се усрали? :D

2/3-0 у најмала рака за нас. Меси вети на почеток на сезона дека ќе освои. На Кампот играме, против Смолинг, Рохо и Јанг. Имаме шанса као никад за у финале оваа година. Ливерпул ќе мора да играат јако и у Лигата, тука добиваме многу.

На сите, ама буквално на сите јаки утакмици сезонава изигравме како што треба. Реал 2 пати, Атлетико, Севиља, Лион, у ЛШ у групите... нема да се повтори грешката од лани, ќе згазиме вечер.
Страв во коски ни набија претходните сезони,а богами и чудата што случија оваа сезона.:D

Одбраната на Utd не баш добра. Очекувам по левата страна лом да напраат Dembele/Malcom.[DOUBLEPOST=1555435975][/DOUBLEPOST]
Спремајте си навреме:

Апчиња за смирување
- Диезапам
- Хелекс
- Релаксан

Апчиња за висок крвен притисок
- Енаприл
- Амлопидин
- Лосартан

Апчиња за шеќер
- Сиофор од 500 и 1000 мг

Апчиња за триглицериди
- Триглид

Може да помогнат и
- Аналгин
- Парацетамол
- Кафетин
- Вентор

Аптеките работат до 21:00 часот
:pos::pos::pos:

Последно уредено:
Семедо на клупа, најдобриот играч од првата, шта речи...

Бекови на Јунајтед им се Џонс и Јанг,мора трева да јадат...

Плус средината Мектоминеј и Фред се доста неискусни.

Мора да ги тепаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom