Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мене највеќе ми фати око Тодибо,доста брз штопер има и одлични предиспозиции.
Рики исто си гази,мора да добива повеќе шанса следна сезона.

Боатенг каков аматер е, не е можно колкава пропалица е направен :pos:

Стварно ми е жал за Умтити ама мислам дека најдобро и за него и за Барса е да биде продаден.
Се поизвесно е дека Де Лихт ќе дојде,мислам дека се е договорено само не сакаат да објават.
Ленгле игра стварно добро до сега,а млад е може и да напредува,плус Тодибо гледаме дека има потенцијал за да стане топ штопер,Пиќе игра сезона на кариерата,а не сака да седи на клупа следна сезона.

Ако остане Умтити тешко дека ќе фати прва постава и следна сезона,не гледам зошто би останал има доста фудбал во него.
Некоја понуда од 60-70 милиони би била супер.
Најверојатно тоа и го планираат од управата,ќе зборуваат со него и готово.

Мислам дека доколку дојде Де Лихт ќе игра прва постава заедно со Пиќе,а Ленгле нема да има проблем да биде на клупа,пошто и кога потпиша он планот беше да биде резерва на Умтити.

Друга варијанта би била да потпише Де Лихт,па да биде пратен на позајмница.

Јебига се е свртено против Умтити.

Стварно ми е жал за Умтити ама мислам дека најдобро и за него и за Барса е да биде продаден.
Се поизвесно е дека Де Лихт ќе дојде,мислам дека се е договорено само не сакаат да објават.
Ленгле игра стварно добро до сега,а млад е може и да напредува,плус Тодибо гледаме дека има потенцијал за да стане топ штопер,Пиќе игра сезона на кариерата,а не сака да седи на клупа следна сезона.

Ако остане Умтити тешко дека ќе фати прва постава и следна сезона,не гледам зошто би останал има доста фудбал во него.
Некоја понуда од 60-70 милиони би била супер.
Најверојатно тоа и го планираат од управата,ќе зборуваат со него и готово.

Мислам дека доколку дојде Де Лихт ќе игра прва постава заедно со Пиќе,а Ленгле нема да има проблем да биде на клупа,пошто и кога потпиша он планот беше да биде резерва на Умтити.

Друга варијанта би била да потпише Де Лихт,па да биде пратен на позајмница.

Јебига се е свртено против Умтити.
Де Лихт треба да игра на место на Пике, десен стопер е тој. Одма нема да игра прва постава сигурно. Ја враќа формата полека Умтити, а во топ форма ќе е прв стопер пред Ленгле, да не заборавиме дека е еден од најдобрите стопери во светов.

Големо влијание ќе има и резултатот во ЛШ, може еден блам на Ленгле целосно да ја смени ситуацијата, а и Пике до сезонава беше дно, ќе се разјаснат многу работи после крајот на сезонава.

Сега сме на +9 поени пред Атлетико со нивната вчерашна победа. Нерешеното со Хуеска треба да се оправда со тоа што во вторник ќе изиграат одлично и да одиме во полуфинале. Ваљда нема да чуваме резултат од 1 гол разлика.
Ернесто најголем си :unsure:

Одамна се нема случено да стартуваме со предност во нок аут фазата кога реваншот е на Ноу Камп

Дали пак ќе тргнеме по Вилијан?:facepalm:
Не ми е јасно само овој Валверде каков поглед има на фудблаот,или гледа некои работи што никој не ги гледа.
Од каде му никнуваат вакви желби страшна работа,пред некој ден прочитав дека барал Вермален да остане барем уште една сезона.

Не ми е јасно само овој Валверде каков поглед има на фудблаот,или гледа некои работи што никој не ги гледа.
Од каде му никнуваат вакви желби страшна работа,пред некој ден прочитав дека барал Вермален да остане барем уште една сезона.
Барселона за Willian е заинтересирана од кога ни даде гол надвор од 16метри во 1/8 финале Лига Шамиони...

Најверојатно Вермален го смета за 4ти штопер, левак, а Умтити ќе иде на листата за продажба. Демек Јуве и Манчестер биле спремни да дадат до 80 милиони. Тодибо е топ, ама ќе иде на позајмици да стекне искуство.
Најголемата дилема летово е напаѓач. Другото, горе доле се знае.

O.Dembele - Suarez - Messi
Rakitic - Busquets - S.Roberto
Jordi Alba - Lenglet - Pique - Semedo
Ter Stegen
Најверојатно оваа ќе е поставата за утре против Man Utd.​

O.Dembele - Suarez - Messi
Rakitic - Busquets - S.Roberto
Jordi Alba - Lenglet - Pique - Semedo
Ter Stegen
Најверојатно оваа ќе е поставата за утре против Man Utd.​
Артур мора прва да игра, другите се таман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom