Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Де Лихт треба да игра на место на Пике, десен стопер е тој. Одма нема да игра прва постава сигурно. Ја враќа формата полека Умтити, а во топ форма ќе е прв стопер пред Ленгле, да не заборавиме дека е еден од најдобрите стопери во светов.Стварно ми е жал за Умтити ама мислам дека најдобро и за него и за Барса е да биде продаден.
Се поизвесно е дека Де Лихт ќе дојде,мислам дека се е договорено само не сакаат да објават.
Ленгле игра стварно добро до сега,а млад е може и да напредува,плус Тодибо гледаме дека има потенцијал за да стане топ штопер,Пиќе игра сезона на кариерата,а не сака да седи на клупа следна сезона.
Ако остане Умтити тешко дека ќе фати прва постава и следна сезона,не гледам зошто би останал има доста фудбал во него.
Некоја понуда од 60-70 милиони би била супер.
Најверојатно тоа и го планираат од управата,ќе зборуваат со него и готово.
Мислам дека доколку дојде Де Лихт ќе игра прва постава заедно со Пиќе,а Ленгле нема да има проблем да биде на клупа,пошто и кога потпиша он планот беше да биде резерва на Умтити.
Друга варијанта би била да потпише Де Лихт,па да биде пратен на позајмница.
Јебига се е свртено против Умтити.

Барселона за Willian е заинтересирана од кога ни даде гол надвор од 16метри во 1/8 финале Лига Шамиони...Дали пак ќе тргнеме по Вилијан?
Не ми е јасно само овој Валверде каков поглед има на фудблаот,или гледа некои работи што никој не ги гледа.
Од каде му никнуваат вакви желби страшна работа,пред некој ден прочитав дека барал Вермален да остане барем уште една сезона.
Најверојатно Вермален го смета за 4ти штопер, левак, а Умтити ќе иде на листата за продажба. Демек Јуве и Манчестер биле спремни да дадат до 80 милиони. Тодибо е топ, ама ќе иде на позајмици да стекне искуство.Дали пак ќе тргнеме по Вилијан?
Не ми е јасно само овој Валверде каков поглед има на фудблаот,или гледа некои работи што никој не ги гледа.
Од каде му никнуваат вакви желби страшна работа,пред некој ден прочитав дека барал Вермален да остане барем уште една сезона.
Фала ти друже.Ернесто најголем си![]()

Фала ти друже.![]()

Артур мора прва да игра, другите се таман.O.Dembele - Suarez - Messi
Rakitic - Busquets - S.Roberto
Jordi Alba - Lenglet - Pique - Semedo
Ter Stegen
Најверојатно оваа ќе е поставата за утре против Man Utd.