- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 4.169
Со постигнување голови во LaLiga.Како ќе ја осигура Златната Копачка кога има уште многу да се игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со постигнување голови во LaLiga.Како ќе ја осигура Златната Копачка кога има уште многу да се игра?
Pa poblisku e to so cenite nego ova.. Coutinho i malcom ti se 200mil zaedno.. Rashford mozi vredi 70-80 preku sila na ovaj pazar..
Ова е победно од Андре Гомеш и Мина за Погба.
Не зборам за цените туку на статусот на Рашфорд кој го има и кој се планира да го има во клубот. Нешто слично како Баерн што на времето беа тврдоглави со Милер. А за Кутињо имаше информации дека не се прилагодил најдобро на климата во Англија и не сакал да се врати така што тоа ова е sci fi и од другата страна.Pa poblisku e to so cenite nego ova.. Coutinho i malcom ti se 200mil zaedno.. Rashford mozi vredi 70-80 preku sila na ovaj pazar..
Знам дека пола од трансфер информациите не се точни, ама мене ми дое смешо а во исто време и чудо. Затоа решив да го постнам тука, да пишете што мислите.Не споделувајте некои глупи трансфер измислици, ова со Рашфорд е навредувачко од страна на Марка, контра Барса се пласираат. Сам Кутињо вреди повеќе од Рашфорд, настрана тоа што нема никаква шанса Кутињо да си оди.
Ако малком ви вредеше 50, Рашфорд вреди 150.Pa poblisku e to so cenite nego ova.. Coutinho i malcom ti se 200mil zaedno.. Rashford mozi vredi 70-80 preku sila na ovaj pazar..
Со постигнување голови во LaLiga.
На мечот против Espanyol ако игра, има шанса да даде некој гол, со тоа ќе ја задржи/зголеми неговата предност пред Mbappe.[DOUBLEPOST=1553809742][/DOUBLEPOST]Но како само на мечот против Еспањол има шанса да ја осигура Златната Копачка?
Малце е 150милиони, додај барем уште 50милиони.Ако малком ви вредеше 50, Рашфорд вреди 150.
.
На мечот против Espanyol ако игра, има шанса да даде некој гол, со тоа ќе ја задржи/зголеми.

Следна утакмица треба од почеток Малком на крило, Кутињо средина.Малком искина, одма подруго е со вистинско крило![]()