Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Решавачки ќе биде мечот со Атлетико на Кампот. До тогаш да се надеваме дека ќе одржиме разлика со нив.

Значи поглуп тренер здравје, жими се. Страв му е да иде офанзивно еј, ај го вади Алење на крај го вади Кутињо место Малком, па играј со 2 крила бе, рашири ги меси нека влезе у средина..бреееј не ми се верува ејјјј

Заебете утакмицава, ако Меси се утврди дека е повреден, многу ќе е тешко во следниве утакмици. Бар Дембеле да се врати, не е можно ова со повредиве на клучни играчи.

Ракитиќ ќе одмори со Билбао поради жолти картони.[DOUBLEPOST=1549137170][/DOUBLEPOST]Messi suffers from a muscle injury in the right thigh and decision will be taken on his participation in El Clásico on Wednesday.

Последно уредено:
Него секад е вака, умрени екипи играат фудбал ипол против Барса, што се нема да напраат за 5 минути слава, браво најјаки сте затоа се борите за опстанок ви ебам.
Каков Суарез, незнам дали приметивте кога топката иде накај голман Суарез као демек пресинг му праи и 100 шпринт трча, ама затоа коа ке му пушти топка некој за контра не ја стига......... Не му е првпат вака да праи баш го иам приметено. Значи неспорна 9-ка е се докажа и се и свашта направи за Барса ама овој и Роберто ке го сотрат тимов на моменти БАШ КОГА НАЈВЕКЕ Е БИТНО.

Нека праат што знаат и како сакаат нека играат.
Ама кога ќе дојде четврфинале ,полуфинале во ЛШ нека изгинат и нека пружат догаш партија како со Севиља,Реал,Тотенхем итн.
Киксов нема везе што фајде ако ја освоиме лигата со 20 бода предност место со 5.
Нека кулираат сега кога ќе дојде со Атлетико на Кампот да ги торпедираме и готово.
Со мали екипи нека се штедат,ама да победуваат барем 1-0,не да се силат на Хуеска да даваат 8 гола и на остала боранија.
Квалитетот се покажува со големи екипи во ЛШ.
Атлетико утре најверојатно ќе киксне, после играат со Реал, пак ќе биднеме во предност.:toe:

Освен Ракитиќ, Јорди Алба ќе пропушти следната утакмица против Атлетик Билбао поради 5жолти картони.
ПС: Алба ќе фали ама тоа. Прашање кое ме мачи, дали ова е единствен начин за Ракитич да не игра?

Од +5 на +6 хахахаа. Тактичар Валверде.
Шала на страна браво за Бетис, уште наредно коло Реал да ги победат Атлетико и во многу добра позицја ќе сме.[DOUBLEPOST=1549238570][/DOUBLEPOST]Овие Lyon јаки биле, 2:1 ги победија PSG :D

Последно уредено:
Од +5 на +6 хахахаа. Тактичар Валверде.
Шала на страна браво за Бетис, уште наредно коло Реал да ги победат Атлетико и во многу добра позицја ќе сме.[DOUBLEPOST=1549238570][/DOUBLEPOST]Овие Lyon јаки биле, 2:1 ги победија PSG :D

До кај 60-та минута ги гледав, Лион одлично изигра, посебно првите 45 минути. Очигледно се мотивираат против посилни екипи. Воопшто нема да биде лесно, ќе треба нашиве да одиграат две квалитетни утакмици ако сакаат да пројдат.

Ако не игра Меси, а Дембеле секако нема да почне, ја би да играме 4-4-2 формација.
Боатенг и Суарез напред и по крила Кутињо и Роберто (овој знаеме дека се повампирува против Реал).
А ако почнеме со Роберто на бек, бразилчето ново што им е ќе му го испие паметот.
Се надевам само дека Меси ќе почне и Семедо ќе биде на бек.

S.Roberto само против Реал игра супер. Ама секако би сакал Семедо да го игра за да сме постабилни во одбрана.
Се надевам дека Тер Штеген ќе брани а не голманот од Барса Б.[DOUBLEPOST=1549391287][/DOUBLEPOST]Antonio Mateu Lahoz ќе биде судија.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom