Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да почне вака, моја претпоставка е Боатенг пак ќе почне, Роберто исто на бек и у средина Видал за да брка. Можно е и Вермален место Ленгле.
Не би требало да се зафркава со С.Робето на десен бек. Подобро во средина нека го стави...

Видал ќе игра 100 посто,најверојатно место Артур.
Треба утре да се преора теренот,Артур некако не ми е играч за бркање на резултат повеќе знае да ја смири играта,утре нас ни треба да се отвори утакмицата да има фајтерски стил да паѓаат голови.
Видал е роден за вакви "лудачки" ствари.
Очекувам Кутињо утре да блесне,досега на сите битни утакмици игра добро и гол дава.
Се надевам и утре така ќе биде.
Можеби попаметно е Ракитиќ да остане на клупа.
Во средина Видал Бускетс Артур,јас вака би одел.

Иначе Алба се договорил до 2024 да го продолжи договорот и со тоа да ја заврши кариерата во Барса,на 35 години

Последно уредено:
ОДИМЕ РАКИТИЧ ФК, предвидувам 1:2 пораз, се надевам дека сум у грешка се разбира. :D

Službeno: Cillessen, S. Roberto , Piquè, Lenglet, Alba, Busquets, Rakitić, Arthur, Coutinho, Messi i Suárez.[DOUBLEPOST=1548876044][/DOUBLEPOST]Скоро најдобра постава, освен С.Роберто. Да се надеваме дека по таа страна нема гол да ни плеснат ...

Роберто :pos::pos::pos: ќе го шетаат како дете овие од Севиља, само кај црепот на клупа може да е прва постава овај.

Mислам дека за форсирањето на Роберто не е крив до толку Валверде.
После голот кога ги избацивме ПСЖ стана миленик на навивачите,плус каталонец е дете на Барса,пошто нема многу од Ла Масија помлади затоа Роберто е форсиран.
Мислам дека на навивачите од Каталонија не им смета играњето на Роберто напротив вршат притисок за тој да игра.
На крај сепак Валверде е тој што треба да пресече кој ќе игра.

Mислам дека за форсирањето на Роберто не е крив до толку Валверде.
После голот кога ги избацивме ПСЖ стана миленик на навивачите,плус каталонец е дете на Барса,пошто нема многу од Ла Масија помлади затоа Роберто е форсиран.
Мислам дека на навивачите од Каталонија не им смета играњето на Роберто напротив вршат притисок за тој да игра.
На крај сепак Валверде е тој што треба да пресече кој ќе игра.
Во новиот договор има загарантирано прва постава/голема минутажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom