- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Ако не дадат брзо гол во второво, ќе примат, тоа е сигурно. Артур и Боатенг треба да влезат во второво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беше многу добар пас за потенцијален погодок.Ракитиќ имаше одлична асистенција до Суарез.![]()
Messi помина 5души, 100% точен пас. Суарез 1 на 1 со голман и шутира во него.. Уште не ми се верува.Суарез![]()
Постојано шутира така, да беше тој во ситуацијата за голот на Меси 100 посто ќе промашешеMessi помина 5души, 100% точен пас. Суарез 1 на 1 со голман и шутира во него.. Уште не ми се верува.
Со вакви Суарез и Кутињо тешко ќе биде во ЛШ. Не може Меси сам. Суарез нема постигнато гол на гости во ЛШ ако не се лажам 3 години. Со некреативен Ракитич, неискусен Дембеле и очајни Кутињо и Суарез ќе биде многу тешко.Суарез и Кутињо![]()
Нема врска тоа дека е неискусен Дембеле, со врзани очи моментално да игра ќе биде илјада пати подобар од Суарез и Кутињо заедно. Сега треба да го пушти Малком стартер 2-3 натпревари.Со вакви Суарез и Кутињо тешко ќе биде во ЛШ. Не може Меси сам. Суарез нема постигнато гол на гости во ЛШ ако не се лажам 3 години. Со некреативен Ракитич, неискусен Дембеле и очајни Кутињо и Суарез ќе биде многу тешко.