Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не дадат брзо гол во второво, ќе примат, тоа е сигурно. Артур и Боатенг треба да влезат во второво.

Како гомнари играме, немаме игра всушност. Ми се одмили гледање Барса ради Хасан

Суарез, Бускетс, Ракитиќ, трио фосилико :facepalm:
Артур повеќе направи од тројцава заедно за 5 минути. Земајте го и Рабио, со Де Јонг и Артур, тоа треба да е средината. Критичните позиции што ги дискутиравме се потврдуваат во вакви утакмици. Заден везен, шестка и деветка.

Ракитиќ имаше одлична асистенција до Суарез. :D
Тоа беше многу добар пас за потенцијален погодок.
* Никако не смее Ракитич на клупа.
** Мислев С.Роберто наместо Семедо ама добро е место Бускетс влезе.

Не знам дали се води некоја статистика, колку шанси му требаат на Суарез да даде гол. Колку големи шанси има промашено, како што прикажаа за ПЛ, тие се мали деца за нашиов, за полушанси да не правам муабет, не се добројуваат :pos:

Messi помина 5души, 100% точен пас. Суарез 1 на 1 со голман и шутира во него.. Уште не ми се верува.
Постојано шутира така, да беше тој во ситуацијата за голот на Меси 100 посто ќе промашеше

Суарез и Кутињо :tapp::popce:
Со вакви Суарез и Кутињо тешко ќе биде во ЛШ. Не може Меси сам. Суарез нема постигнато гол на гости во ЛШ ако не се лажам 3 години. Со некреативен Ракитич, неискусен Дембеле и очајни Кутињо и Суарез ќе биде многу тешко.

Со вакви Суарез и Кутињо тешко ќе биде во ЛШ. Не може Меси сам. Суарез нема постигнато гол на гости во ЛШ ако не се лажам 3 години. Со некреативен Ракитич, неискусен Дембеле и очајни Кутињо и Суарез ќе биде многу тешко.
Нема врска тоа дека е неискусен Дембеле, со врзани очи моментално да игра ќе биде илјада пати подобар од Суарез и Кутињо заедно. Сега треба да го пушти Малком стартер 2-3 натпревари.
Ај Суарез барем дава голови, а и навикнавме да го гледаме вака како нонстоп губи топки. Ама Кутињо е подвижна катастрофа, секогаш сум поддржувал наши играчи кога се надвор од форма, ама он е изгубен во времето и просторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom