Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.872
- Поени од реакции
- 23.325
Уште летоска имаше вакви информации.Rakitic си ја префрлил ќерката во француско школо..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште летоска имаше вакви информации.Rakitic си ја префрлил ќерката во француско школо..
Знам, тогаш мислам гласеше дека барал француско училиште/ќерка му ќе почне француски да учи.Уште летоска имаше вакви информации.
Messi , 19 утакмици во Ла Лига сезонава 19гола и 10 асистенции. Некој ако знае статистика колку гола се од пенал а колку од слободен удар?
3 гола можат да дадат, проблем ке биде ако примиме гол.Ќе се оди со фул состав, ќе се истрошат до максимум и потоа на Валенсија отепани. Јас сум против и мислам дека џабе ќе се трошат, не може да ја достигнат предноста.
Coutinho ќе не извади утре. Надежен сум, мора му тргне еднаш...Ние 4-0 против ПСЖ завртевме, сега 2-0 било проблем. Како да не
СилесенВакво нешто очекувам, освен ако не изненади со Видал или Алења во прв состав. Напред јас би го играл Малком место Кутињо, ама знаеме дека Валверде нема теорија да го направи тоа. Ако и утре не покаже ништо Кутињо, сериозен проблем имаме.
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Ракитич - Буски - Артур
Меси - Суарез - Кутињо
Нема шанси да почне вака, моја претпоставка е Боатенг пак ќе почне, Роберто исто на бек и у средина Видал за да брка. Можно е и Вермален место Ленгле.Ние 4-0 против ПСЖ завртевме, сега 2-0 било проблем. Како да не
СилесенВакво нешто очекувам, освен ако не изненади со Видал или Алења во прв состав. Напред јас би го играл Малком место Кутињо, ама знаеме дека Валверде нема теорија да го направи тоа. Ако и утре не покаже ништо Кутињо, сериозен проблем имаме.
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Ракитич - Буски - Артур
Меси - Суарез - Кутињо