Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ради цената сакаат да ги шитнат, ќе ќарат едно 20 милиони за пола сезона. Друго, Валверде е многу голем фан на Вермален, имаше интервју некаде каде го фали и кажува дека многу е интелегентен, смирен, сталожен и дека такви сака во тим. За 4ти стопер е топ, плус искусен. Исто многу му се засфиѓал Куенка, младинец од Б-тимот.Не сум некој фан на Мина, ама јајцата ни ги потекоа на сите со неговото донесување, колку беа загреани за него од тренер до претседател, и после 4-5 одиграни натпревари запнале да го продадат.
Не бе, немаат 2 чисти овие во управата, ако сака тимот и 3 пати по ред тројна круна нека освои, овие кретени не можам да ги сварам.
Ako od prijatelski nemozes da zaklucis, vaka pa ic od oko. Ima kvalitet vo site shto gi spomnav pogore, bashka se igraci sto ke rotiraat ne za prv tim. Treba da se cuvaat pari, drugata godina kje ni treba klasa 9ka poso Suarez vekje pagja... Ja do sega sum zadovolen od transferite.Не можеш од пријателски да заклучиш кој ни треба, а кој не. Апсолутно е потребен екстра квалитетен играч во средина. За нападов, ниту Пако ниту Мунир имаат квалитет за Барса. Јас би ги продал двајцата и би го зел Кристиан Пулишич, ова дете е новиот Азар.
Јас ти пишувам од што ги гледаме низ годиниве, секогаш сме добри сега, но кога ќе дојдат тешките утакмици во втора полусезона тука се гледа кој е што. Баш ради таа ротација ние не успеавме во ЛШ, затоа што кај Реал од клупа влегуваа Иско, Бејл, Асенсио, а кај нас Гомеш, Пако и Денис Суарез. Мора клупата да е со иста јачина како и првиот тим, со овие што ги наброја нема да е.Ako od prijatelski nemozes da zaklucis, vaka pa ic od oko. Ima kvalitet vo site shto gi spomnav pogore, bashka se igraci sto ke rotiraat ne za prv tim. Treba da se cuvaat pari, drugata godina kje ni treba klasa 9ka poso Suarez vekje pagja... Ja do sega sum zadovolen od transferite.
Isko i Bejl se prvotimci, Bejl moze poretko poso cesto se povreduva ama sepak ne gi sporeduvas pravilno. Asensio i Vaskez kako stanaa fudbaleri? So davanje minutaza na bitni utakmici, kaj nas Valverde celo vreme igra so ist sostav, dali protiv REal, Getafe ili Sevilja... Zidan im davase sansa na site vo ligata zatoa i ne osvojuvaat, ama ja tempiraat formata za vo LS... kaj nas Messi, Suarez, Buskets i Rakitic ispocrkaa. So kvalitetno rotiranje site mozat da dobijat minutaza i da go podignat nivoto. Iniesta posle 24tata god dobi vistinska sansa ama si ja iskoristi, ne e kasno za Denis, Munir, Rafinja.. se uste se mladi mozat mnogu da napreduvaat, imaat kvalitet.Јас ти пишувам од што ги гледаме низ годиниве, секогаш сме добри сега, но кога ќе дојдат тешките утакмици во втора полусезона тука се гледа кој е што. Баш ради таа ротација ние не успеавме во ЛШ, затоа што кај Реал од клупа влегуваа Иско, Бејл, Асенсио, а кај нас Гомеш, Пако и Денис Суарез. Мора клупата да е со иста јачина како и првиот тим, со овие што ги наброја нема да е.