Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе плачеме за Мина, али мора на Шакира педерот да има загарантиран првотимски статус. Не ни сумњам дека Мина ќе го изедеше во предстојната сезона.

Не сум некој фан на Мина, ама јајцата ни ги потекоа на сите со неговото донесување, колку беа загреани за него од тренер до претседател, и после 4-5 одиграни натпревари запнале да го продадат. :facepalm:

Не бе, немаат 2 чисти овие во управата, ако сака тимот и 3 пати по ред тројна круна нека освои, овие кретени не можам да ги сварам.

Ромиве се во полн состав за дуелов, ќе сакаат да се одмаздат за Малком, дури циганот јунанистански коста изеде гомна нешто за него. Не знам дали е подобро да не игра Малком, да не го повредат или да игра и да им закачи некој гол :D

Не сум некој фан на Мина, ама јајцата ни ги потекоа на сите со неговото донесување, колку беа загреани за него од тренер до претседател, и после 4-5 одиграни натпревари запнале да го продадат. :facepalm:

Не бе, немаат 2 чисти овие во управата, ако сака тимот и 3 пати по ред тројна круна нека освои, овие кретени не можам да ги сварам.
Мислам дека ради цената сакаат да ги шитнат, ќе ќарат едно 20 милиони за пола сезона. Друго, Валверде е многу голем фан на Вермален, имаше интервју некаде каде го фали и кажува дека многу е интелегентен, смирен, сталожен и дека такви сака во тим. За 4ти стопер е топ, плус искусен. Исто многу му се засфиѓал Куенка, младинец од Б-тимот.
Што е до мене ја би ги продал и Вермален и Мина, а Марлон би го стаил 4ти штопер, ама мислам дека ради ЕУ местото ќе го шитнат и него.

Уште трансферот на Дињата не е објавен, 20 милиони изгледа ќе е, не е лошо, за досегашните стандарди дури и добро. Видал во Севиља за 9-10 милиони, речиси готов е трансферот. Тука слабо изиграле, 15-20 требаше и за него. Останативе што се за продавање се далеку од трансфер.

Butthurt официјален твитер акаунт на Рома...му го избришале на Малком името :)

Брејј ама не разбушиле, дежаву од ЛШ. :D Битно Малком им шибнал голче. :LOL:

Срамота ќе беше да не можат децава да ги победат :D иначе добар им е овај новиов играч Малком, гледам гол ни дал :icon_lol:

И против Тотенхем и против Рома после влегувањето на дечките од Барса Б се случи потоп. Изгледа тешко некој талент од Ла Масија во скоро време... :toe:

Ама битно Малком ги поздрави... :P

^ Tie decki se site po 18-19-20 godini i vlagaat site naednas. Sepak nemozat da se nosat so tim kako Roma. Vo prvo poluvreme so vtor tim i ebavme majkata, tamu imase La Macia igraci. Akcijata za prviot gol, Roberto - Malcom - Munir - Rafinja :drk::drk::drk:
I pak ke kazam, Roberto mora da igra vo sredina, MORA!
Kupi desen bek, ostavi gi Rafinja, Pako i Munir i zavrseni sme. Ne ni treba ni Rabiot ni nikoj...

Не можеш од пријателски да заклучиш кој ни треба, а кој не. Апсолутно е потребен екстра квалитетен играч во средина. За нападов, ниту Пако ниту Мунир имаат квалитет за Барса. Јас би ги продал двајцата и би го зел Кристиан Пулишич, ова дете е новиот Азар.

Не можеш од пријателски да заклучиш кој ни треба, а кој не. Апсолутно е потребен екстра квалитетен играч во средина. За нападов, ниту Пако ниту Мунир имаат квалитет за Барса. Јас би ги продал двајцата и би го зел Кристиан Пулишич, ова дете е новиот Азар.
Ako od prijatelski nemozes da zaklucis, vaka pa ic od oko. Ima kvalitet vo site shto gi spomnav pogore, bashka se igraci sto ke rotiraat ne za prv tim. Treba da se cuvaat pari, drugata godina kje ni treba klasa 9ka poso Suarez vekje pagja... Ja do sega sum zadovolen od transferite.

Ako od prijatelski nemozes da zaklucis, vaka pa ic od oko. Ima kvalitet vo site shto gi spomnav pogore, bashka se igraci sto ke rotiraat ne za prv tim. Treba da se cuvaat pari, drugata godina kje ni treba klasa 9ka poso Suarez vekje pagja... Ja do sega sum zadovolen od transferite.
Јас ти пишувам од што ги гледаме низ годиниве, секогаш сме добри сега, но кога ќе дојдат тешките утакмици во втора полусезона тука се гледа кој е што. Баш ради таа ротација ние не успеавме во ЛШ, затоа што кај Реал од клупа влегуваа Иско, Бејл, Асенсио, а кај нас Гомеш, Пако и Денис Суарез. Мора клупата да е со иста јачина како и првиот тим, со овие што ги наброја нема да е.

Јас ти пишувам од што ги гледаме низ годиниве, секогаш сме добри сега, но кога ќе дојдат тешките утакмици во втора полусезона тука се гледа кој е што. Баш ради таа ротација ние не успеавме во ЛШ, затоа што кај Реал од клупа влегуваа Иско, Бејл, Асенсио, а кај нас Гомеш, Пако и Денис Суарез. Мора клупата да е со иста јачина како и првиот тим, со овие што ги наброја нема да е.
Isko i Bejl se prvotimci, Bejl moze poretko poso cesto se povreduva ama sepak ne gi sporeduvas pravilno. Asensio i Vaskez kako stanaa fudbaleri? So davanje minutaza na bitni utakmici, kaj nas Valverde celo vreme igra so ist sostav, dali protiv REal, Getafe ili Sevilja... Zidan im davase sansa na site vo ligata zatoa i ne osvojuvaat, ama ja tempiraat formata za vo LS... kaj nas Messi, Suarez, Buskets i Rakitic ispocrkaa. So kvalitetno rotiranje site mozat da dobijat minutaza i da go podignat nivoto. Iniesta posle 24tata god dobi vistinska sansa ama si ja iskoristi, ne e kasno za Denis, Munir, Rafinja.. se uste se mladi mozat mnogu da napreduvaat, imaat kvalitet.

P.S. Znaes ubavo kako jadevme gomna za ,,Trajce'' i neigranjeto na Yaya Toure, ama na kraj iskoci eden od najdobrite igraci na negovata pozicija, isto site bevme i za prodavanje ma S.Roberto, ama deteto kine 2 godini veke na site pozicii...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom