Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Артур официално. Незнам мене некако ми е трансфер - "ако биде ок ако не не дадовме многу пари".
Ќе се зима уште еден класа везњак, се спомнуваат Пјанич, СМС, Погба, Тиаго и Рабиот. Искрено од овие само Тиаго го сакам, и може Рабиот пошо е млад, висок, левак и би коштал најмалку договорот му истекува другата година.
Лангле исто е договорен ќе остане уште напаѓач. Тука незнам ни кои се опциите.
Иначе нашите очекуваат понуди од по 30 мил. за Мина и Силенсен. Плус пари од Рафиња, Видал, Гомез и Мунир. Можно е да спукаме некој јак трансфер изненадно. :)

Се ми се чини дека Погба го планираат, ама ќе видиме. Меси со Погба е во одлични односи, а се погласни се шпекулациите за СМС во Јунајтед. Сигурно СМС не иде за 100 милиони, за да чека шанса од клупа. Ако иде СМС во Јунајтед, Погба доаѓа во Барса.

Се ми се чини дека Погба го планираат, ама ќе видиме. Меси со Погба е во одлични односи, а се погласни се шпекулациите за СМС во Јунајтед. Сигурно СМС не иде за 100 милиони, за да чека шанса од клупа. Ако иде СМС во Јунајтед, Погба доаѓа во Барса.

Ke produze francuskata kolonija u Barca,i jas mislam taka deka ke e Pogba zamena za Buskec

Не верувам дека ќе го донесат Погба, иако можеби е желба на Валверде, бидејќи одредени медиуми пишуваат дека Валверде барал физички јаки играчи во средината наместо техничари. :facepalm:
Ако е точно, дефинитивно типот не е материјал за тренер на Барса.

Ke produze francuskata kolonija u Barca,i jas mislam taka deka ke e Pogba zamena za Buskec

Погба нема никаква допирна точка со позицијата на Бускец. Погба сака да игра на позицијата каде што играше Иниеста, а сега таму оперира Кутињо, мање више.

Ако нишо друго бар јако му е имево, крал Артур :D Се надевам не мислат дека со ова ја затворија средината, нека се сфестат дека Тиаго е перфектен за Барса и може да се земе за нормална цена.

Според Мундо Депортиво, ако ПСЖ наскоро го купи Канте, Барса ќе има отворен пат да појде по Рабио. За мене е поприфатлива опција од Тијаго.

Mundo Deportivo и Rac1 тврдат дека нашиве сериозно загризале за Рабио од ПСЖ. Од друга страна, Diario Sport тврди дека ПСЖ не сакаат да го продадат и мала е веројатноста да се случи овој трансфер.

Еве излегоа и слики од Абидал и копилето Пеп Сегура на аеродромот во Барселона, како се враќаат од Париз.

Mundo Deportivo и Rac1 тврдат дека нашиве сериозно загризале за Рабио од ПСЖ. Од друга страна, Diario Sport тврди дека ПСЖ не сакаат да го продадат и мала е веројатноста да се случи овој трансфер.

Еве излегоа и слики од Абидал и копилето Пеп Сегура на аеродромот во Барселона, како се враќаат од Париз.
Пак со псж се фатиле, не им доаѓа памет :pos:

Не верувам дека ќе го донесат Погба, иако можеби е желба на Валверде, бидејќи одредени медиуми пишуваат дека Валверде барал физички јаки играчи во средината наместо техничари. :facepalm:
Ако е точно, дефинитивно типот не е материјал за тренер на Барса.
Погба ти е и и физчки играч и јак техничар.. Тешко дека после светсково Јунајтед ќе размислуват за продавање..

Тиаго пред Рабио во секој момент..

Да се доведе Тиаго и Рафиња нека остане. Кога едниот е повреден ќе игра другиот и обратно :D шала на страна, двајцава да немаа пехови со повреди многу повеќе ќе постигнеа. Интересно би било да се видат заедно на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom