Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зашто нема доверба Валверде у Семедо. Ај ќе видиме како ќе биде, не сум оптимист за утакмицава ич.

п.с. Требаше Пако да биде на клупа, вака ако треба да влезе Видал, џам ќе свиткаме.

Не знам зашто нема доверба Валверде у Семедо. Ај ќе видиме како ќе биде, не сум оптимист за утакмицава ич.

п.с. Требаше Пако да биде на клупа, вака ако треба да влезе Видал, џам ќе свиткаме.
Пако е повреден, се повреди претходното коло против Ла Коруња.
Јас мислев Деулофеу барем ќе биде на клупа, пошо доби зелено светло од медицинсиот тим, ама Валверде не го повикал.

Страв ми е само од прекини и нафрлени топки.. вака ќе ја умртвиме играта на средина и нема да имаат многу шанси. Со Х сум презадоволен.

Знам дека сите дркавме на Семедо на почеток ама последни 2 месеци Роберто 5 пати е појјак како десен бек од него

Почнаа кражбите, немаше офсајд за Суарез, фаул над Паулињо, фаул за жолт над Иниеста.

Бускетс, Суарез, Ракитич, Вермален .. се тоа на лето треба у курац да биде пратено. Меси спие, никаква иницијатива не превзима. Ќе го јадеме со ваков пристап, среќа и Реал не е ништо посебно.

Се надевам дека тактиката е да почнат да трчаат во второ, ми изгледа како да одат на нерешено, а така ќе примиме гол сигурно.

Паулињо звер.

Среќа што не ни го закачи сега Бензема, лошо се поставува Вермален и касни, штета што го немаме Умтити за утакмицава.
Слаба утакмица, нашиве многу статични, повеќето спијат.

Не знам покрај толкав тим на тренери,стручњаци нели приметуваат дека Роберто на средина дава 150% а на бек ни 50...
Семодо на бек, Роберто средина и вади го Ракетата све му ебам.

Умртвена играта на противникот, играме колку што ни е потребно, и нерешено ни одговара и те како. Во второ ќе го сменат пристспот само ако мора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom