Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ги мразам овие, ауууу
Ќе ги поминеме со две победи, и дома и гости. Само Азар вреди нешто од таа екипа, се е друго боранија :D

мурињо школа, уште од сеа плачат од судија, 3 месњци до утакмица. Инфериорност до коска

Нека ги активираат педро и фабре, може ќе им изнудат некој пенал/црвен...или веќе предолго се во челзи па станале поштењачи светски...ко дрогба на пример?

Тоа ти е генетски предодреден лузерски ген.
Не можеш да го скриеш, те издава.

сакаат да изедначат клуб како барселона со клуб ко челзи.
Тоа ти е ко жабата коа видела како му ставаат потковица на коњот, па и она кренала нога...

Ако одбраната биде на ниво на двомечот со Челзи нема да имаме никаков проблем . Имав претчувство дека Челзи ќе ни се падне и така испадна .

Сега следува период кога сите фанови на Челзи ќе евоцираат болни спомени со Иниеста и непреболениот Овербро . :icon_lol:

Приметите Пинто од 47 секунда натаму кое убрзање фаќа, овде и Болт го заебал :icon_mrgr:
Силвињо пак го гони Пеп за да влезе во игра [emoji23][emoji23][emoji23]

Сега и јас приметив за Пинто :pos:
Којзнае колкав адреналин ги спукало тогаш, веројатно можеле пет пати да свртат околу стадион без да земат здив :D

Голот на Иниеста против Челзи на Ѓурѓовден 2009та и голот на Роберто против ПСЖ на 8ми март нема никогаш да ги заборавам, поточно моите реакции на истите. :tvg:

Голот на Иниеста против Челси беше за мене нешто незаборавно , а голот на Роберто на Камп Ноу чим не добив срцев удар, мислам дека никогаш нема да добијам.

Кој среќник бев шо најголемиот пресврт имав шанса да го гледам на Камп Ноу, а се изгледаше така изгубено после првиот натпревар. Оваа година ќе ја паметам по многу добри работи, ама голот на Роберто ќе го кажувам и на внуци и правнуци - живи и здрави да сме :)

Иначе после некоја година пауза, повторно старо новиот противник во ЛШ. Едвај чекам !!!

мурињо школа, уште од сеа плачат од судија, 3 месњци до утакмица. Инфериорност до коска

Нека ги активираат педро и фабре, може ќе им изнудат некој пенал/црвен...или веќе предолго се во челзи па станале поштењачи светски...ко дрогба на пример?

Тоа ти е генетски предодреден лузерски ген.
Не можеш да го скриеш, те издава.

сакаат да изедначат клуб како барселона со клуб ко челзи.
Тоа ти е ко жабата коа видела како му ставаат потковица на коњот, па и она кренала нога...
maxresdefault.jpg

Luzer eden. Ti najde da zborish, sho osmina finale gleate posle 10 godini, a 28 godini nemate titula vo domashno prvenstvo. Luzer eden skapan.

Neka ti kisne slikava ! Ubavo proletno popladne beshe toa.

Последно уредено:
Pep Segura will play a big role in the signings of next transfer window's He has met with representatives of Özil, Goretzka & Griezmann. While Robert Fernandez has been involved in alot of scouting & talks with agents of Arthur, De Ligt, Yerry Mina & Coutinho.

Barca delegates will travel to Brazil next week to hopefully sign two important targets: Arthur and Yerry Mina. Arthur is a very desirable and will cost about €25M. Barca also wants to further negotiations with Palmeiras so that Mina arrives by Jan. [@FrenchFCB] #FCBlive

https://www.transfermarkt.co.uk/arthur/profil/spieler/362842

На големо се шпекулира за доаѓање на Гризман. Нашиве сакаат да го договорат уште сега, а на лето ќе ја платат откупната клаузула (100м). Симеоне потврди дека доколку Гризман сака да си оди, тие ќе го пуштат.
Гризман е одличен играч, но искрено не знам дали ни е потребен 27 годишен играч.

Во март ќе полни 27, и Суарез пoтпиша на слична возраст. Ако дојде по некоја случајност најверојатно ќе се продава Суки.
Наводно Бартомеу се сретнал со фамилијата на Гризман да се договорат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom