Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
de be decki bez nervozi :)
recisi 90% znaev deka se zaebava boy,bidejki nikade ne vidov po stranite deka messi e povreden
moze sakal da kaze deka pepe e povreden od real i se zbunil messi go spomna :)

Шо пцуење си дочека boy_14 за памет ти е тоа да си знаеш :)

Добро бе, сакав да се пошегувам малку. Немојте одма да ме реметите малку. :):):) Малку шала не е на одмет.

Иначе, за вечерва, ете што сакаат навивачите:
foto_458007_CAS.jpg

^ Тимот трауми! :):):)

Добро бе, сакав да се пошегувам малку. Немојте одма да ме реметите малку. :):):) Малку шала не е на одмет.

Иначе, за вечерва, ете што сакаат навивачите:
foto_458007_CAS.jpg

^ Тимот трауми! :):):)
И јас тоа сакам за вечер, само место Педро да го видам Афелај.:)

Според ЕМД(а и сите останати медиуми) Цеск и Барса се најблизу до договор. Летово ќе потпише петгодишен договор со Барса, кој ќе истекува исто кога и мандатот на Росељ, во 2016. Велат дека и во Лондон се согласиле.

--- надополнето ---

Исто и јас!:):)

Педро мора да игра,малиот кине,Афелај нека добие шанса последните 10-15 минути,колку да осети атмосфера :)

Сеа за сеа така,па после ако се покаже подобро од Педро нека си игра прва :)

Против кој и у колку саато кцаме денеска?

Против Депортиво Ла Коруња во 22:00 саато на Риазор стадионот, кој се наоѓа на координатите: 43.368714°N 8.417516°W. Времето во Ла Коруња е облачно, со шанса за дожд, температурата околу 8-9 °C .
Уште нешто во извештајот?? :):):)

Против Депортиво Ла Коруња во 22:00 саато на Риазор стадионот, кој се наоѓа на координатите: 43.368714°N 8.417516°W. Времето во Ла Коруња е облачно, со шанса за дожд, температурата околу 8-9 °C .
Уште нешто во извештајот?? :):):)
Да,ке не дават на алфа или пак ке се брљавам со бавнио ми интернет?

Според ЕМД(а и сите останати медиуми) Цеск и Барса се најблизу до договор. Летово ќе потпише петгодишен договор со Барса, кој ќе истекува исто кога и мандатот на Росељ, во 2016. Велат дека и во Лондон се согласиле.

А според Венгер, немало никаков контакт ниту па ќе има. ;)

Да,ке не дават на алфа или пак ке се брљавам со бавнио ми интернет?
Да се самоцотирам,прочитах оти ке не дават на алфа,нема да мора да арчам нет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom