Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Остај тие муабети "титула во декември" ако не ги прокоцкавме овие две водства Реал ќе беа надвор од трката за титула моментално.

Не знам што е со овие муабети за титула во Декември, демек во сите останати мечеви ке ги победите помалите екипи, па евентуален кикс се смета за изгубена титула. Уште колку само кикса ке имаат Реал, Барса и Атлетико до крај...

Не знам што е со овие муабети за титула во Декември, демек во сите останати мечеви ке ги победите помалите екипи, па евентуален кикс се смета за изгубена титула. Уште колку само кикса ке имаат Реал, Барса и Атлетико до крај...

Барселона до сега за титула имала 6-8 натпревари каде кикснала , пред две сезони имаше 11 па Атлетико ја зеде титулата . До полусезона , ако ги победат Бетис и Гранада ќе имаат 4 . Другата полусезона се надевам дека ќе биде исто успешна како оваа бидејќи сите дерби натпревари ги играме дома .

Со кој пропуштаме наредното коло? Барав у календарот , тргнат е мечот.

Од последното класико јасно е дека Реал со Бенитез не е кандидат за титула.

Кога си отиде Педро, па и Чави, јас не се ни надевав дека овој период ќе бидеме на местото каде што сме, знаејќи дека имаме преслаба клупа, знаејќи ги ротациите на Лучо и распоредот којшто ги става скоро сите тешки натпревари на гости, али сега за сега сум презадоволен. Она вчера не смееше да се деси али тоа оди на душа на тренерот и измените кои според него го дале спротивниот ефект од тоа што тој го замислил.

Уште малце и ќе ги добиеме Туран и Видал и се надевам дека ќе гледаме константна игра.

Ваљда после овие 3 нерешени по ред, и со двата случаеви кај што Енрике не напраи замени, ќе се подразмисли управата и ќе донесе барем 1 засилување. Ја сум реално за Лавеци, ефтин е и мислам дека ќе прифати да седи на клупа и да игра на небитни утакмици. Само лошо е шо нема да има право у ЛШ. Не би бил лош и Нолито.
Даглас треба да го продадат без пари, а Сандро и Мунир на позајмици да се пратат за да стекнат искуство пошо реално немаат многу шанси за докажување покрај МСН.
Иначе Туран и Видал нема да играат на 3ти Јануари пошо празник било немало кој да ги заврши тие административни работи. И Туран нема право на првиот меч и ЛШ поради црвен.

Од една страна супер што Реал загуби од друга криво ми е што ние не тепавме.
Сепак поголема закана како што изгледа ќе биде Атлетико, до сега одлично се држат

Не е нормално ова , ако не ПСЖ или Манчестер Сити , тогаш Арсенал . :гик:

Ич не се за потценување овие пациентиве, имаат зрел тим годинава, ќе треба да убаво да се намачат нашиве.

Albert Soler, Barcelona director: Arsenal and Barcelona have a similar style of play. Football fans will enjoy themselves, we’re two sides that play similar styles with a similar understanding of the game. They will be two great games. We must have maximum respect for Arsenal, they’re a great side and although we will have a difficult task facing us, it will be a guaranteed spectacle of football.

Ова е веројатно најсилниот Арсенал што ни се има спротиставено после финалето од 2006та

23 February: Arsenal v Barcelona
16 March: Barcelona v Arsenal

21/02/16 Las Palmas- Barcelona
23/02/16: Arsenal v Barcelona
28/02/16 Barcelona- Sevilla

13/03/16 Barcelona- Getafe
16/03/16 Barcelona v Arsenal
20/03/16 Villarreal-Barcelona
03/04/16 Barcelona-Real Madrid

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back