Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу реален коментар за состојбите во клубот

http://www.sport-english.com/en/not...eserves-can-only-serve-fill-the-bench-4627321
Овие реченици според мене се најбитни во целиот текст.

Luis Enrique has 11 starters, two or three reliable subs, and nothing else.

it's necessary to sign a striker either way. There's nobody who can do what Pedro did. And this too, is noticed, a lot.

И Маске на суд за затајување на данок, ова смешно станува :):)

Од каде го откопаа овој лорд , две сезони нула ефект. :facepalm:[DOUBLEPOST=1446125425][/DOUBLEPOST]Forward options Barcelona for January transfer window: Nolito, Van Persie, Vela, Negredo, Kuyt, El Ghazi, Sanabria, Berardi, Aubemeyang [md]

Последно уредено:
И Маске на суд за затајување на данок, ова смешно станува :):)

Државниот секретар кој инсистира да се иде на Суд со овие случаи е бивш член на бордот на Реал Мадрид. Од тоа што пишуваат по Шпанија, има и други спортисти со овој проблем, но засега, не се излегува во јавност со овие тужби.

Дечки по некоја случајност :) идам на 04.11.2015 година во Барселона, дали некој може да ми посочи сигурен извор за купување на карта за ЛШ со Бате Брисов :vozbud:.

Како што стојат работите, доколку не се потпише новиот договор со Катар за спонзорство во јануари нема да може да се донесат засилувања.

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets S.Roberto - Munir Suarez Neymar

Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Vermaelen, Adriano, Gumbau, Iniesta, Sandro #fcblive

Се врати Серхи Роберто , Иниеста е на клупа , уште Меси и топ . (y)

Конечно се врати Иниеста. Мислам дека може да го очекуваме во второ. Добар потег на Енрике да влезе од клупа. Долга е сезоната.

Се надеваме Серхи дека ја има зачувано формата, доволен е Мунир за пцуење :icon_lol:
Иначе нема никаква фама околу утакмицава, а таквите се најопасни, just saying.

Минатата година на гостувањето изигравме без голови , но на Кампот ги растуривме .[DOUBLEPOST=1446321652][/DOUBLEPOST]Суарез што упропасти . :несвест:

Последно уредено:
Да се собереме 200 души и да му го испушиме на Серхи?

Ај ај ај... не ми се веруе асистенцијата .......:vozbud::drk::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom