Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
па лошо ќе биди сега ако се заредат повреди...........дури тогаш нема вадење сезоната...........
Па веќе се заредија повредите, се повеќе од ова ќе биде рамно на катастрофа.
Да се надеваме дека некако ќе се издржи до јануари и да почнат Видал и Арда и ако може да се допазари уште некој.

Врска немаат, кој од кој полош. Швабата пак заеба гол, Алвес не постоеше десно, Матје лев бек, Маскерано какви топки даваше, Нејмар цел куп мизерни дриблинзи, Суарез надвор од 16 метри да не го видам, Сандро - Сандро...

Таман се врати Алба , иде Иниеста у курац. Среќа има репрезентации.

Луда победа , редно беше и нас да не исере на тој начин. Ова ќе биде пресудно за сабота , мада мислам дека ќе ја истуриме Севилја , тотално се аут во секој дел од теренот.

Генерално слабо, но сепак позитивно е тоа што тимот се бореше до крај. Сме имале слаби натпревари каде тимот едноставно не го даваше максимумот, тоа нервира повеќе.

Матје не е за лев бек, подобро да стави некој од младинците.
Сезонава играме без среден ред. Среќа што Серхи Роберто оди во нагорна линија па ете денес го подвижи средниот ред, агилен, брз и со точни додавања.
За нападот, Сандро е голем работник нешто налик на Педро само што Сандро е подиректен играч и мислам дека и во лигата треба он да стартува пред Мунир.

Алба е многу важен играч за Барса, затоа повеќе се плашам кога него го нема на теренот отколку овој сегашен Иниеста.

Следниот меч клупата: Мунир, Бартра, Матје :kafence:
Ни ебаа матер повредиве, кај играта е ужас па уште и повредиве ама не заредија...секоја утакмица еден иде аут.

Ќе помине сезонава, од следната, Мунирци, Сандровци, Матјевци, Алвесовци, Робертовци, па и Тер Штегеновци, ако овој не се оправи во најкус временски период, све тоа аут, доста им е, кој од нив ќе останат вечни таленти а на кој веќе му прошло времето. Нека се донесат салам играчи, не играчи за на клупа, туку играчи кои ќе гризаат за прва 11-ка, играчи кои ќе ја подигнат конкурентноста и компетитивноста во тимот на едно повисоко ниво.

Последно уредено:
Спремете се за овакви победи на мускули до јануари. Додека се вратат сите асално од повреди, додека влезат во ритам, додека помине банот...ќе биде весел периодов.

Таман се врати Алба , иде Иниеста у курац. Среќа има репрезентации.

Луда победа , редно беше и нас да не исере на тој начин. Ова ќе биде пресудно за сабота , мада мислам дека ќе ја истуриме Севилја , тотално се аут во секој дел од теренот.

Дај боже. Само ја мислам дека против нас ќе гризаат, ќе се мотивираат, дека нема да биде ама ич лесно да се дојде до 3 бода.
Од друга страна, ние осакатени од повреди, плус со играва, не сум воопшто оптимист за тој натпревар.

Абе далеку сме и ние од некоја перфектна позиција , али колку и да се мотивираат им дува промаја , немат никаква компонираност во одбрана и средниот ред. Ги гледав последното коло со Рајо , буквално беа отсечени цело второ полувреме , во одбрана делуваа како аматери. Едноставно мора да ги добиеме , таа утакмица може да биде клучна за многу работи.

Вака-така ќе се отвори место за Бабунски да заигра за прв тим :гик: Којзнае колку дрва има изгушкано за да му се подредат ѕвездите во галаксијата :LOL:

Не сум толку загрижен за слабата форма и повредите,колку што сум за Тер Штеген.Толку многу го обожавав и му се радував што го носи дресот на Барса што сега кога го гледам што прави ми се плаче.Настрана головите што ги прими од пола терен,ај за тоа ќе речеш таков му е стилот на игра да излага надвор од 16 метри али вчера голот од корна беше катастрофа.Незнам што да речам,ептен ми е криво и се надевам дека во иднина ќе се поправи и ќе не ваѓа од гомна кога ќе ни биде најпотребно.

Од ова и се плашев. Барса премногу зависи од Меси и пристапот на играта е друг. Они се трудат ама многу тешко. Нек се враќа Лео побрзо

Не сум толку загрижен за слабата форма и повредите,колку што сум за Тер Штеген.Толку многу го обожавав и му се радував што го носи дресот на Барса што сега кога го гледам што прави ми се плаче.Настрана головите што ги прими од пола терен,ај за тоа ќе речеш таков му е стилот на игра да излага надвор од 16 метри али вчера голот од корна беше катастрофа.Незнам што да речам,ептен ми е криво и се надевам дека во иднина ќе се поправи и ќе не ваѓа од гомна кога ќе ни биде најпотребно.
Шо беше вчера он крив за голот. Суарез и Матје си ги прчеа, го оставија гркон да и се поклони на топката. Пушти снимката, ќе видиш како Матје му смета на Штеген, а Суарез буквано џабе стоеше таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom