Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Лошо претчувство имам за вечер, не знам зашто. :toe:

Заради лошата форма во последниов период мислам дека Реал е премногу потценет, како од кладилниците така општо и од навивачите на двата клуба, а и од оние неутралните.

Сигурен сум дека пристапот вечер ќе им биде на многу повисоко ниво од претходно одиграните утакмици. Ем е "ел класико", знаеме тоа што значи за играчите, ем зашто сo пораз многу ќе се одалечат од титулата во Шпанија, а исто очекувам да обрнат и многу внимание во одбраната на Меси, знаејки од кај ќе доаѓа најголемата опасност за нив.

Лошо претчувство имам за вечер, не знам зашто. :toe:

Заради лошата форма во последниов период мислам дека Реал е премногу потценет, како од кладилниците така општо и од навивачите на двата клуба, а и од оние неутралните.

Сигурен сум дека пристапот вечер ќе им биде на многу повисоко ниво од претходно одиграните утакмици. Ем е "ел класико", знаеме тоа што значи за играчите, ем зашто сo пораз многу ќе се одалечат од титулата во Шпанија, а исто очекувам да обрнат и многу внимание во одбраната на Меси знаејки од кај ќе доаѓа најголемата опасност за нив.

Истото...не знам зошто дајбоже да грешам.. :sick:

Јас да ви кажам олку оптимистички настроен не памтам кога сум бил последно.

Нормално бе дека нема да биде лесно, па Ел Класико играме!
Не знам зошто за репер ги земате коефициентите од кладилниците, тоа воопшто не игра улога.

И јас сум оптимист , али се надевам дека ќе влезат со огромна доза на претпазливост. Тие денови се изнаслушавме дека сме огромни фаворити и некои веќе ја гледат завршена , али ај ние сме фанови. Битно е играчите каков пристап ќе имат. Мислам дека да изиграт како со Сити им нема спас од 3-4 голови , али мора да има и голем акцент на одбраната која може да биде клучна.

Наше е да веруваме сигурно дека играчите се повеќе да речам "на земја спуштени" големи професионалци тие не се многу залетани впрочем како и во секој натпревар сте чуле ли некогаш Меси,Иниеста или компанија да речат вечерва победуваме? Не туку секогаш се со пофални зборови за противникот со респект за противникот се влегува во секој натпревар.Вечерва момците очекувам да си ја завршат работата а тоа е да дадат се од себе со победнички менталитет напад и само напад со гол повеќе да се надмудри противникот.

Никој не го спомна екцезот на Халиловиќ некни. Мора некој да му ја среди дисциплината.

Вечер губиме инаку. :misticen:

Уште малку остана до почеток, верувам во победа, голема победа , победа за Македонија :icon_lol:

Јас ни на 1 април не би рекол дека ќе изгубиме од реал, макар и последни да сме :kezec:

Ајде момци. Во наш стил до победа. Visca el Barca!
249AD46800000578-0-image-a-4_1421079059436.jpg

Легендата дојде прв пат на Кампот. Го слушна и неговиот глас и пушти солзи. Задолжително да се изгледа.
http://www.dailymotion.com/video/x2k64lo_ray-goes-to-spain-episode-4-the-camp-nou_sport

Последно уредено:
Од сега ме удираат флешови :vozbud::vozbud::vozbud: VISCA EL BARCA!! Ова е повеќе од дерби, не се работи за 3 поени..!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom