Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај Боже да е точно ова, иако реално детево не личи на тоа од снимката. Сепак, нема потреба да продолжуваме на оваа тема. Останува фактот дека потегот на Меси беше крајно нефер, а доколку ова што ти го постираше е точно, тогаш секоја му чест за доблеста да го направи ова.@Ернесто ЧЕ Гевара
![]()
Nakon što je, navodno, odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine, Messi se ispričao, rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo, jer ima sina i nećaka, a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije, gdje se fotografisao s njim.
Друго, не сакам Чави да си иде. Заслужува он, ние а и клубот да ја заврши кариерата во него.
Тапа ми е такви легенди да не ја завршуваат кариерата во клубот во кој играат 20 и кусур години.
Не знам кој е најголем кривец за таквата негова одлука, само знам дека се подруго ( подобро ) ќе беше да не беше оваа управа.
Игуаин за на клупа е океј бе...само да не го планираат прва постава, тоа веќе ќе е лошо.Иде Коке, нема зима. Само Игуан да не го земат.
реал затоа се ослободи од него,во битни мечеви имаше премногу зицер промашувања,дава голови само со мали тимови.........ако се доведи како замена би било одлично[DOUBLEPOST=1403112868][/DOUBLEPOST]Игуаин за на клупа е океј бе...само да не го планираат прва постава, тоа веќе ќе е лошо.
ова од памет онака ??Иде Коке, нема зима. Само Игуан да не го земат.
Брат, верувал или не, ја почнав да навивам за Барселона поради СавиолаПред 13 години,на денешен ден Ривалдо против Валенсија го даде еден од најубавите голови во дресот на Барса. Уживајте
Поради овој човек почнав да навивам за Барса![]()