Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Моментот во изјавана на типон е што го нарече Чави младич...

@Ернесто ЧЕ Гевара

10390181_798699156821621_2372532429271739517_n.jpg

Nakon što je, navodno, odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine, Messi se ispričao, rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo, jer ima sina i nećaka, a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije, gdje se fotografisao s njim.
Дај Боже да е точно ова, иако реално детево не личи на тоа од снимката. Сепак, нема потреба да продолжуваме на оваа тема. Останува фактот дека потегот на Меси беше крајно нефер, а доколку ова што ти го постираше е точно, тогаш секоја му чест за доблеста да го направи ова.

Меси излегува со изјави дека Игуаин е одличен играч и дека би сакал да игра заедно со него во клубот. Ајде да видиме дали Меси е стварно шеф во Барса, дали ќе му ја исполнат оваа желба. :D

Пред 13 години,на денешен ден Ривалдо против Валенсија го даде еден од најубавите голови во дресот на Барса. Уживајте;)
Поради овој човек почнав да навивам за Барса:cuc:

Богдан ИлиевскиНе е истото дете, првото Меси го продаде за да си купи златни копачки #МесиЖивотињо
Еве поздрав од Бетмен, мислам дека ова е тоа што вистина се случило. Наместо детенцето што не го виде, гарант некое од комшиите зел за да се слика.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Kako be ne e toa dete :facepalm:[DOUBLEPOST=1403086154][/DOUBLEPOST]

Друго, не сакам Чави да си иде. Заслужува он, ние а и клубот да ја заврши кариерата во него.
Тапа ми е такви легенди да не ја завршуваат кариерата во клубот во кој играат 20 и кусур години.
Не знам кој е најголем кривец за таквата негова одлука, само знам дека се подруго ( подобро ) ќе беше да не беше оваа управа.

никој не е вечен, годинава замина Пујол,можеби со истиот воз свечено требаше да замине и Чави,едноставно доста е,очигледно треба промени,Чави како и Пирло на нивни години остануваат мајстори,но оваа игра овие играчи во поодминати години веќе прочитана тактика,на Енрике му останаа да вади жешки костени со голи раце и да направи голем рез во тимот,добро е што се доведе Ракитич кој како играч формата му оди САМО во нагорна линија во досегашниот дел на кариерата,потребни се можеби уште 5-6 вакви трансфери на играчи во успон на форма и кариера и секако гладни за успеси да се врати шампионската Барса која газеше СЕ пред себе..........е сега тој левел на игра до пред некоја година воопшто не е лесно да се врати.............

Иде Коке, нема зима. Само Игуан да не го земат.

Игуаин за на клупа е океј бе...само да не го планираат прва постава, тоа веќе ќе е лошо.
реал затоа се ослободи од него,во битни мечеви имаше премногу зицер промашувања,дава голови само со мали тимови.........ако се доведи како замена би било одлично[DOUBLEPOST=1403112868][/DOUBLEPOST]
Иде Коке, нема зима. Само Игуан да не го земат.
ова од памет онака ?? :D

Тренерот на ПСЖ Л.Бланк денеска даде изјава дека Маркињос останува во ПСЖ.
Сега незнам кого би зеле во одбрана,сите позвучни имиња ни го пикнаа и на крај ќе останеме со прстот ....
Дај барем по Хумелс нека запнат,за добра сума верувам дека Б.Дортмунд би го дале

Пред 13 години,на денешен ден Ривалдо против Валенсија го даде еден од најубавите голови во дресот на Барса. Уживајте;)
Поради овој човек почнав да навивам за Барса:cuc:
Брат, верувал или не, ја почнав да навивам за Барселона поради Савиола :D

Кога ги гледам Шпанциве каков потоп јадат, се поише bad ми паѓа и за Барса, сепак играчи на Барса се носители на играта на Шпанија..

Заради бркот :D Мора да има 1 играч таков у секоја екипа :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom