Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки добро вечер и честитки за најубавата, најдоминантна , најперфектна и уште многу нај-игра на светот прикажана досега !!! Ова беше натпревар кој Мурињо и компанија, Гвардиола и друштво , и сите други ќе го прегледуваат и анализираат до крај, како можеше да биде така одиграно и смислено ... Едноставно НЕВЕРОЈАТНА ПРЕТСТАВА која уште долго време натака ќе предизвикува реакции и коментари од секаков вид. После ваква вечер не знам само како и што треба да се случи за да не се освои Примера па и Лигата на шампионите , со оглед на фактот дека во Европски рамки не гледам никоја екипа ни близу ( освен можеби Манчестер Ј. во моментална форма, иако е рано за ова ама ми се вртка низ глава :) ) која може да парира. Значи честитки уште еднаш и нека овие играчи секој следен противник го гледаат како вечерва па без потценување и крајно сериозно да се надогради овој резултат !!!

П.С Дали некој знае линк или да копира некоја изјава од тренерите и играчите после мечот од прес конференција и слично ??? Фала однапред.
Поздрав

Ајде момци нека ни е честито победата.. 5:0:vozbud: не ми се верува,очекував победа,ама вакво нешто не очекував,како што кажа и некој погоре играта на Барселона беше за чиста 10-ка,едноставно нема зборови со кој може да се опише играта..а за рамос стварно немам што да кажам.. срамота:tapp:,па уште се тепа со колеги од репрезентацијата:tapp:..незнам што да кажам..ама тоа е.. кој губи има право да плаче.. и уште еднаш честитки за победата:vozbud:

Дечки, честитки за победата, петардата, give me five, хај 5... како сакате наречетеја. Јас мислам Барса, покажа, докажа. Ги сруши надежите максимално и со Мурињо и без Мурињо. Едноставно незнам, немам појќе зборој, 5:0.

Резултатот кажува сe

Вакви натпревари ме прават да сум горд што сум фан на Барселона.
Милина од фудбал, везење по теренот, голови. Размонтиран реал.

VISCA EL BARCA !!!!!

Поинтересно беше со Мануел Пелегрини!! Факт!:tv:
не не
многу поинтересно ми беше сега само поради специјалниот или за мене секогаш ке биде само еден обичен ПРЕВЕДУВАЧ
сите велеа дека токму преведувачот ке ја сопре машината на пеп,но сите видоа шо се случи со преведувачот,мирен како јагне си седеше на клупата и го чекаше крајот
:pos2:

Ајде момци нека ни е честито победата.. 5:0:vozbud: не ми се верува,очекував победа,ама вакво нешто не очекував,како што кажа и некој погоре играта на Барселона беше за чиста 10-ка,едноставно нема зборови со кој може да се опише играта..а за рамос стварно немам што да кажам.. срамота:tapp:,па уште се тепа со колеги од репрезентацијата:tapp:..незнам што да кажам..ама тоа е.. кој губи има право да плаче.. и уште еднаш честитки за победата:vozbud:

Коа го сакаш клубот, нема тука репрезентативци!!! Да беше обратно и да направеше вака Пике или Пујол, исто така би го кажал ова што и јас, веруј ми:smir:

Друже, сакај го клубот колку сакаш, ама на 5 0 таков однос не се оправдува. Вие како навивачи прво треба да го осудите, страмота е

Коа го сакаш клубот, нема тука репрезентативци!!! Да беше обратно и да направеше вака Пике или Пујол, исто така би го кажал ова што и јас, веруј ми:smir:

Да бе ајт тоа ако...ама стартот над Меси...тоа само манијак пуштен од лудница го може!

Ретардирана филозофија имаа значи и играчиве и навијачиве. Не ми се веруе

Демолирање еј ... Браво !!

14032794.jpg

Не се лути па и ти. Ајде дај Хај Фајв

НЕ сакам да сум во кожата на таканаречените навивачи на Реал.
- Мило ми е што не навиваам за Реал :toe:
Барса покажа кој е кој,
ај поззззз вечерва се продаваат најмногу паломи за бришење на солзите :vozbud:

Честитки момци , сакав да победи Мадрид поради Мур но сепак неможе одбраната на Реал да се спореди со обраната на Интер. Вистинска фудбалска лекција, секоја чест.

Veceras smo gledali jedan vrhunski fudbalski tim,takodje smo gledali i Real Madrid

Да бе ајт тоа ако...ама стартот над Меси...тоа само манијак пуштен од лудница го може!

Добро и дека бил над Меси, одма манијак бла бла бла...да беше над Јефрен или некој друг немаше ова да го кажеш:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom