Фан Клуб: Барселона

Член од
29 ноември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дечки добро вечер и честитки за најубавата, најдоминантна , најперфектна и уште многу нај-игра на светот прикажана досега !!! Ова беше натпревар кој Мурињо и компанија, Гвардиола и друштво , и сите други ќе го прегледуваат и анализираат до крај, како можеше да биде така одиграно и смислено ... Едноставно НЕВЕРОЈАТНА ПРЕТСТАВА која уште долго време натака ќе предизвикува реакции и коментари од секаков вид. После ваква вечер не знам само како и што треба да се случи за да не се освои Примера па и Лигата на шампионите , со оглед на фактот дека во Европски рамки не гледам никоја екипа ни близу ( освен можеби Манчестер Ј. во моментална форма, иако е рано за ова ама ми се вртка низ глава :) ) која може да парира. Значи честитки уште еднаш и нека овие играчи секој следен противник го гледаат како вечерва па без потценување и крајно сериозно да се надогради овој резултат !!!

П.С Дали некој знае линк или да копира некоја изјава од тренерите и играчите после мечот од прес конференција и слично ??? Фала однапред.
Поздрав

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде момци нека ни е честито победата.. 5:0:vozbud: не ми се верува,очекував победа,ама вакво нешто не очекував,како што кажа и некој погоре играта на Барселона беше за чиста 10-ка,едноставно нема зборови со кој може да се опише играта..а за рамос стварно немам што да кажам.. срамота:tapp:,па уште се тепа со колеги од репрезентацијата:tapp:..незнам што да кажам..ама тоа е.. кој губи има право да плаче.. и уште еднаш честитки за победата:vozbud:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Дечки, честитки за победата, петардата, give me five, хај 5... како сакате наречетеја. Јас мислам Барса, покажа, докажа. Ги сруши надежите максимално и со Мурињо и без Мурињо. Едноставно незнам, немам појќе зборој, 5:0.

Резултатот кажува сe

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Вакви натпревари ме прават да сум горд што сум фан на Барселона.
Милина од фудбал, везење по теренот, голови. Размонтиран реал.

VISCA EL BARCA !!!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
Поинтересно беше со Мануел Пелегрини!! Факт!:tv:
не не
многу поинтересно ми беше сега само поради специјалниот или за мене секогаш ке биде само еден обичен ПРЕВЕДУВАЧ
сите велеа дека токму преведувачот ке ја сопре машината на пеп,но сите видоа шо се случи со преведувачот,мирен како јагне си седеше на клупата и го чекаше крајот
:pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде момци нека ни е честито победата.. 5:0:vozbud: не ми се верува,очекував победа,ама вакво нешто не очекував,како што кажа и некој погоре играта на Барселона беше за чиста 10-ка,едноставно нема зборови со кој може да се опише играта..а за рамос стварно немам што да кажам.. срамота:tapp:,па уште се тепа со колеги од репрезентацијата:tapp:..незнам што да кажам..ама тоа е.. кој губи има право да плаче.. и уште еднаш честитки за победата:vozbud:
Коа го сакаш клубот, нема тука репрезентативци!!! Да беше обратно и да направеше вака Пике или Пујол, исто така би го кажал ова што и јас, веруј ми:smir:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Друже, сакај го клубот колку сакаш, ама на 5 0 таков однос не се оправдува. Вие како навивачи прво треба да го осудите, страмота е

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Коа го сакаш клубот, нема тука репрезентативци!!! Да беше обратно и да направеше вака Пике или Пујол, исто така би го кажал ова што и јас, веруј ми:smir:
Да бе ајт тоа ако...ама стартот над Меси...тоа само манијак пуштен од лудница го може!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ретардирана филозофија имаа значи и играчиве и навијачиве. Не ми се веруе

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Демолирање еј ... Браво !!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не се лути па и ти. Ајде дај Хај Фајв

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
НЕ сакам да сум во кожата на таканаречените навивачи на Реал.
- Мило ми е што не навиваам за Реал :toe:
Барса покажа кој е кој,
ај поззззз вечерва се продаваат најмногу паломи за бришење на солзите :vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.718
Честитки момци , сакав да победи Мадрид поради Мур но сепак неможе одбраната на Реал да се спореди со обраната на Интер. Вистинска фудбалска лекција, секоја чест.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Veceras smo gledali jedan vrhunski fudbalski tim,takodje smo gledali i Real Madrid

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да бе ајт тоа ако...ама стартот над Меси...тоа само манијак пуштен од лудница го може!
Добро и дека бил над Меси, одма манијак бла бла бла...да беше над Јефрен или некој друг немаше ова да го кажеш:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom