Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
То јет, кљошаркосто победи :D

Ова беше фушарска околност која можеше да ни излези во пресрет пошто сами не си излегоја од вчера....

Јас не ни ја спомнав титулата... :facepalm: само си реков класика што си праи он, си паѓа да му свират пенали
демек немаше контакт нели....не е нејмар он да паѓа без контакт :)

П од Пенал немаше за тоа.. типичен негов дајв

И после се секој дајв се смее иронично, за да го направи судијата да е крив... :pipi:

Ко што видов на репетицијата од првиот гол, мислам дека Роналдо напраи фаул над Переира мислам дека беше...

Доколку ние победиме на наредните две утакмици, а Реал киксне една ние сме шампиони .... Ама ако Реал победат на сите три тие се ...Во тој случај на Атлетико ќе и ја пуштиме на крај, ЗАТОА ШТО ТИЕ НАЈМНОГУ ЈА ЗАСЛУЖИЈА ТИТУЛАТА !!!

Не беше ни фаул, снага му даде, го разнесе.
А за надвор од 16 беше наменет мојот посто погоре.
снага се дава во линија со играч,а не одпозади...а и рацете му ги даде со снагата...
останете да се убедувате,и бидете ми јаки,силни и да го победите атлетико последно коло :D :D
поздрав

Реал имаат најмали шанси за титула како и да е последната ќе е нерешено. Ако кикснат они со Селта (ЕНРИКЕ направи се те молам и дојди тренер во Барселона :D) а ние ги тепаме Атлетико ние сме шампиони. :D Како и да е, вчера не требаше да примиме гол и сами ќе одлучувавме за титула......

Од нигде никаде ме фати некоја еуфорија за титула:vozbud: Ваљадолид се бори за опстанок додека Луиз Енрике има посебни мотиви против Реал, верувам дека ќе кикснат на еден од овие два натпревари и да биде покољ последната на Камп Ноу па кој сака нека стане шампион

Ваљадолид и Селта ќе им земат бодови на Реал, тие се во тешка ситуација после утакмицава. Ама ние ако тепавме вчера, ќе бевме во пол позиција. На Ноу Камп одлучувачка утакмица за титула, ни Свети Симеоне не може да излезе победнички од тој пекол каква и да е Барса моментално.[DOUBLEPOST=1399238567][/DOUBLEPOST]Иначе нека побара некој податок за Кеита каков процент има на Сантиаго Бернабе, би требало да се 100% победи. Најпотценет играч во ерата на Пеп, секогаш без грешка. Кога ќе помислам сега дека во средина ги имаме Роберто и Сонг наместо Сејду. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom