Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Цеск играше одлично на последниве две утакмици кога играше класичен плејмејкер. Играше добро и во првата полусезона кога игравме различен фудбал од тики - така, игравме многу повертикално, проблемите настанаа кога Чави се побуни за тоа и оттогаш се тргна по надолна линија.

Не ми е гајле за тие 45 милиони, го имаме играчот тука, наместо да носиме после замени за него кои исто ќе им треба повеќе време за прилагодување, можиме да не го продаваме.

Луис Енрике мислам дека не е сеуште профилот што ни треба. Во секој случај кој и да дојде, ако остане управата следната сезона ќе биди same dick different packing.

1538830_10152369980585469_8351913908690411637_n.jpg

Цеск играше одлично на последниве две утакмици кога играше класичен плејмејкер. Играше добро и во првата полусезона кога игравме различен фудбал од тики - така, игравме многу повертикално, проблемите настанаа кога Чави се побуни за тоа и оттогаш се тргна по надолна линија.

Не ми е гајле за тие 45 милиони, го имаме играчот тука, наместо да носиме после замени за него кои исто ќе им треба повеќе време за прилагодување, можиме да не го продаваме.

Луис Енрике мислам дека не е сеуште профилот што ни треба. Во секој случај кој и да дојде, ако остане управата следната сезона ќе биди same dick different packing.
Проблемот со Цеск е што во овие три години во Барса не изигра ниту една добра утакмица во стандардната формација без разлика дали игра на местото на Чави или Иниеста.

Нормално е дека не може да игра исто како друг играч ама он комплетно се губи. Го нема никаде во одбрана, губи премногу посед со непотребни долги пасови и повеќе му пречи отколку што му помага на Меси. Да не збориме дека од диктирање темпо нема ни д.

Едноставно не се исплати да го форсираат затоа што тоа значи да го жртвуваш Иниеста. Затоа, ако стварно Јунајтед сакаат да дадат 45 милиони фунти (тоа е над 50 милиони евра) слободно може да оди, ама не ми е за верување тоа.

На завршувањето на сезонава и се радувам повеќе од победа на Ел Класико.

10325607_10152370507995469_348313572368828616_n.jpg

ех барса барса...сами ако не се заебеме нема кој..ете го атлетико губи...

Ајде Валенсија :pos: знам дека шансите да победат се 0.1 % ама ако победат со 2 добиени до крајот Барса освојува така ?

Ako zavrsat site 3 so ist broj bodovi barca zima taka?

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Боже сачувај пак ќе решаваме сами за титула:pos::pos:

Поголем мотив од ова не гледам...ако остане ситуацијата вака, мора да ги мотивира ова...натприродни сили се :D

AUUUUUUUUUUUUUUUU VALENCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom