Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би го зел место Сонг со две раце и тоа + може да игра и како штопер по потреба + на местото на Чави/Иниеста

Само немојте да ни го враќате Сонг, нас. Аман. :D

Почивај во мир голем човеку :( :place:
Вчера колку се израдував кога ја прочитав вестта (незнам колку била официјална) дека откако му се влошила состојбата бил успешно опериран и надвор од животна опасност , најголем триумф ке беше ова што можеше да и се случи на Барса, а сега кога гледам што точно се случило се наежив .... најтажен ден во историјата на Барса

Нека почива во мир. Штета за човекот, да не беше болеста мислам дека ќе го видевме неговиот потенцијал. RIP.

Пеп бил шокиран од смртта на Тито. Некои шпекулираат дека синоќа бил во Барселона инкогнито, за да му оддаде почест на својот пријател, други пак дека тешко е денес да стигне во Барса поради натпреварот кој Баерн го игра денес, и оној што следува во вторник..Како и да е, жално што вака завршува едно пријателство..Медиумите треба да се засрамат со сите оние стории кои ги пишуваа за да направат непријателство помеѓу нив..

Ме бие некоја страшна еуфорија чекајќи да го видам зверов во голот на Барса, повеќе од било кој друг играч

Пеп бил шокиран од смртта на Тито. Некои шпекулираат дека синоќа бил во Барселона инкогнито, за да му оддаде почест на својот пријател, други пак дека тешко е денес да стигне во Барса поради натпреварот кој Баерн го игра денес, и оној што следува во вторник..Како и да е, жално што вака завршува едно пријателство..Медиумите треба да се засрамат со сите оние стории кои ги пишуваа за да направат непријателство помеѓу нив..

Денеска натпреварот против Бремен ќе се одигра во чест на Тито Виланова.Ќе носат црна лента играчите, а Баерн веќе го изрази своето сочуство до фамилијата на Виланова и самата Барселона.

И оддавање почит со едноминутно молчење е исто така планирано.

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/ba...n-trauerflor-wegen-tito-vilanova-3509390.html

^ секоја чест за Баерн, можеби најголемите џентлмени во овој спорт..одамна го имам тоа мислење

^ секоја чест за Баерн, можеби најголемите џентлмени во овој спорт..одамна го имам тоа мислење

Ја мислам дека секој клуб викендов треба тоа да го направи...

У ова време на пари,бизнис и интереси не смее да се заборави човечката страна,поготово не у фудбалот као најдоминантен спорт..

10169406_770367596321444_8047062771872296758_n.jpg

Ме бие некоја страшна еуфорија чекајќи да го видам зверов во голот на Барса, повеќе од било кој друг играч

прекрасно клипче,колку е мотивиран “малиот“ и ангажиран во својата работа може секој колега да му позавиди.

германската школа на голмани редовно вади екстра голмани.

Еве го и Пеп, ме мрзи да ги копирам сите изјави, мене оваа ми е најјаката.

Guardiola: The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did

Последно уредено:
Леле не можам да поверувам уште, се ежам на сликиве......................:place::place::place::place::place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom