Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебавајте и вие сега , колку и да провокации и закачки имало во минатото 100 % сум сигурен дека сочувството на Мурињо е искрено.
Јасно е дека е искрен, не постои човек кој не би дал искрено сочувство во ваков тажен момент.
Проблемот е што во 2012, додека Тито беше асистент на Пеп, преведувачот без потреба го нападна, а потоа и на прес-конференцијата го нарече Пито(веќе кажа некој погоре што значи тоа).

Писмото со кое Тито се збогуваше со навивачите откако го напушти тренерското место минатата сезона:
BmFQKYjCAAAUQo1.jpg:large

Страшно....Бог да го прости,нека почива во мир.

Какви малери и катастрофи не заредија овие 2 години, не ми се верува.
Почнувајќи од повреди, болести, лоша управа, затајување даноци, казни и капак на се смртта на Тито.
Многу ми е жал за Тито, извонреден човек, ќе беше и врвен тренер :(
Како некое проклетство да надвиснало над екипата

The pump signings Barça as Sport

Zubizarreta is getting the batteries to plan next season because the current is really difficult and almost doomed. They filter out names coach: Klopp, Valverde ...

As reported by the sports daily Sport, the sporting director of FC Barcelona is preparing spectacular signings. The renovation will be very strong.

Barca have tied Ter Stegen and now it seems that you can go for Courtois to have a second guardamenta guarantees.

Song output seems insurmountable and could change directions Javi Martinez weighing in Guardiola's team is not very significant right now.

The third alternative is the one that is less clear. Laporte is monitored for over a year and can not be questioned that the jump in quality this season has been significant. This is one of the plants with the greatest lefties in the market.

Zubizarreta want to end the season and start the World Cup in Brazil with a substantial share of the tied remodeling.

http://www.orgullosodesercule.tv/los-fichajes-bomba-del-barca-segun-sport/ бурно лето претстои во Каталонија.

Ако добро разбрав Зуби ги "планира" i Штеген и Куртоа заедно, на што дроги е овој:гомце:

А за шо ќе ни е Мартинез, да ме просветли некој...

Ја би го зел место Сонг со две раце и тоа + може да игра и како штопер по потреба + на местото на Чави/Иниеста
Абе тоа океј, ама Мартинез нема шанси да се сложи да игра се на се 300-400 минути во цела сезона.
Значи нема шанси ова да не си правиме бајрам со мозокот џабе...

Тоа е веќе друа работа дали би се согласил или не... Ќе има куп шпекулаци во врска со трансферите на Барса така да и овој можеби е еден од нив :)

Му благодариме за се што направи за оваа екипа.
Нека почива во мир :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom