Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пујол и Маркез. Е тоа беше стоперски тандем!

Тимот на деценијата (Барса 2000-2010):

Валдес​
Дани Алвес - Пујол - Маркез - Ван Бронхорст​
Деко - Чави - Иниеста​
Меси - Ето - Роналдињо​

Pike mesto Markez, Abi mesto Gio i Buski mesto Deko, togas go imas najdobriot tim poslednive 13 godini. Deko kolku i da bese dobar go nema toa sto go ima Buski, konstantnost, a Markez znaese dosta cesto da pravi uste pogolemi gluposti od Pike, i bese najlosiot marking defender vo svet.

Пујол нека го пратат во Барса Б како тренер и нека го вратат после некој сезона по примерот на Пеп.

На Чави местото му го отстапи Пеп така да Чави веќе е време местото да му го отстапи на Цеск.

Пујол нека го пратат во Барса Б како тренер и нека го вратат после некој сезона по примерот на Пеп.

На Чави местото му го отстапи Пеп така да Чави веќе е време местото да му го отстапи на Цеск.
do sega ne se snasol cesc na pozicijata na xavi
igrae od vreme na vreme i se gleda deka ne moze da se snajde,a neznam i na koja pozicija ke se snajde cesc,do sega nikade ne igrae dobro

Според најновите информации засилување следната сезона ќе биде Силва од Сити.. Поаѓајќи од фактот дека Сити своеволно не може да го продаде, Барса ќе ја активирала откупната клаузула на играчот..Какво е вашето мислење за овој потенцијален трансфер?

Според најновите информации засилување следната сезона ќе биде Силва од Сити.. Поаѓајќи од фактот дека Сити своеволно не може да го продаде, Барса ќе ја активирала откупната клаузула на играчот..Какво е вашето мислење за овој потенцијален трансфер?

на шо позиција ќе игра овај бе? :tapp:

Еве го планот за новиот Ноу Камп и околината на стадионот

samo iniesta moze do nekade da go zamene xavi
drug igrac nemoze momentalno,a i vo bliska idnina ne veruvam deka ke ima takov igrac

Место Нејмар да го носеа Хазард сеа на коњ ќе бевме ти ебам менаџментот глуп ти ебам. Какви се играчи играат низ поквалитетните лиги ние мака ќе мачиме со Маскерано и Пиќе позади. А коа ќе ми текне дека Сонг го донесоа кога тука како бек ап за Буски го имавме Маске кому да потсетиме тоа му е природна позиција, па место Сонг да носеа некој квалитетн штопер или се плашат да не се заебат ко со ботот Чигрински:tapp:

Although Everton have asked to renew the loan of Deulofeu for another season, Barcelona plan for the player to return this summer. [md]
(y)

Пујол и Маркез. Е тоа беше стоперски тандем!

Тимот на деценијата (Барса 2000-2010):

Валдес​
Дани Алвес - Пујол - Маркез - Ван Бронхорст​
Деко - Чави - Иниеста​
Меси - Ето - Роналдињо​

каков маркез каков пике - милито е човекот,лесно го заборавивте,со пујол беа буквално бедем пред голот,а и знаеја и гол да постигнат после прекин........двајца феноменални халфови,за жал милито подоцна завлече повреди и затоа вака падна во заборав.........

Мора да се победат наредните 3 натпревари во Примера до дербито помеѓу Реал и Атлетико

Чави целосно оди вон-форма. Наследник по се изгледа, НЕМАМЕ.
Таман кога ќе можеше да се афирмира и да стане редовен првотимец, најголемиот талент од Ла Масија во последните години, Тиаго Алкантара побара трансфер и сакаше да си оди од тимот по секоја цена. Испадна мангуп, замина во уште подобар клуб(моментално), кој го води идеален тренер за него.
Управата испадна глупава, како многупати досега. Дозволија да го испуштиме наследникот на Чави, кој толку многу го очекувавме почесто да заигра во првиот тим.
Зијанот е уште поголем ако се знае дека Пеп не сакаше да го земе Озил за 10м евра за да не се попречи развојот на Тиаго, а потоа идиотите од управата дозволија Тиаго да си оди. Јас оваа одлука неможам да им ја простам мене тој ми е еден од омилените фудбалери и имам кажано повеќе пати тоа е модерната верзија на Чави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom