Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова поради фактот дека Суарез е подобар играч од Меси нели? :cuc:

Because he's on fire a ми изгледа дека Меси влегува во фазата низ која помина Роналдињо последната негова сезона во Барса. Повреди, слаби партии, индиспониран и се тоа по ред. А и од секогаш сум посакувал ваков шпиц во тимот, преку к.р од лажните 9ки

Тежок противник,од првин ми се стемни пред очи кога видов дека Сити ни се падна.. Но и они не се којзнае колку успешни :P Ако успееме да изиграме добро и да не се деси некој дебакл кај нив на гости,на Кампот ги газиме ко секоја друга екипа :D

Тежок противник,од првин ми се стемни пред очи кога видов дека Сити ни се падна.. Но и они не се којзнае колку успешни :P Ако успееме да изиграме добро и да не се деси некој дебакл кај нив на гости,на Кампот ги газиме ко секоја друга екипа :D

And who the fuck are you:cautious:

Меси има 26 години... има време да се утепа од играње и допрва треба да влезе во најзрелите фудбалски години. Приказната со Роналдињо беше сосема друга поради тоа што тогаш имаше нарушена атмосфера, тренер којшто незнаеше како да си ги смири играчите итн итн.

И се повеќе мислам дека најголемите фудбалски експерти се собрани на овој форум, место каде што секој знае што се дешава во клубовите, како треба да се игра, кој играч треба да биде заменет и каков тип на играч треба да се стави во игра со цел да се сврти партијата. Ме чуди како до сега немате земено тренерска лиценца.

Овде сме собрани како фанови, да го бодриме клубот во добри и што е најважно во лоши моменти. А ме чуди како луѓе кои не веруваат во најдобриот играч не само во нивниот клуб туку и на планетата, можат да се наречат себеси поддржувачи на овој тим.

Најглупото нешто што одамна го читам на фан клубов е тоа дека допрва ќе го видиме најдоброто од Меси, се наоѓа во најзрелите години. Играта на меси, неговата магија најмногу се потпираше во неговата брзина, брзина при дриблинзите, нешто што го нема сезоната што помина и ова во која се наоѓаме. Ако сме на фан клубов само да бодриме клубов тогаш сите постови треба да ни бидат составени со зборови од типот ’але ало Барса ууу ааа’. Овдека ќе дискутираме, па нечии мислења нема да ни се свиѓаат нечии да, се така во круг. Ако ја сум убеден дека на Меси времето заврши не значи дека ви солам памет или се изигравам експерт, едноставно тоа е мое сопствено убедување. Подржувач на клубот не те прави вербата во Меси бтв

Секој со свое мислење.. нема потреба да се расправаме околу тоа :D

Најглупото нешто што одамна го читам на фан клубов е тоа дека допрва ќе го видиме најдоброто од Меси, се наоѓа во најзрелите години. Играта на меси, неговата магија најмногу се потпираше во неговата брзина, брзина при дриблинзите, нешто што го нема сезоната што помина и ова во која се наоѓаме. Ако сме на фан клубов само да бодриме клубов тогаш сите постови треба да ни бидат составени со зборови од типот ’але ало Барса ууу ааа’. Овдека ќе дискутираме, па нечии мислења нема да ни се свиѓаат нечии да, се така во круг. Ако ја сум убеден дека на Меси времето заврши не значи дека ви солам памет или се изигравам експерт, едноставно тоа е мое сопствено убедување. Подржувач на клубот не те прави вербата во Меси бтв

Доколку наредната година даде 80 гола, тоа повторно ќе го направи Бог, а тебе негов најголем фан не?

Секој со своето мислење, така да терај...

П.С. Незнам што за тебе претставува добра дискусија и пишување на квалитетни и конструктивни постови, али заврти ги последните 500 страни од темава, ќе видиш дека такво нешто има во многу мал број.

Олицетворение е на месија, лицето на клубот, фер плеј, уникатен талент, апсолутен рекордер, обожаван од цел ствет, без една црна дамка на терен, тотално лојален, уметник, машина - фубалски бог. Заслужува малку повеќе респект, барем додека е повреден.

Со една нога го помина ПСЖ. Баравме повеќе од што реално човечко суштество може да издржи и пружи. Така да, ред е малку ние да се стрпиме и да издржиме, додека се опорави..
Целосно здрав, во полна натрпеварувачка форма, можеме да судиме дали е нов Роналдиљо или не, иако спредбата за мене - без навреда :) - таа споредба ми е надвор од здрав разум.

Teo Walcot igral za nas,nie koravi sme bile site,ne sme znaele,tu smotani so sme :facepalm:

А најважното го заборавивте:

Серхио Бускетс вс Јаја Туре

1528611_10152100834775763_1247359905_n.jpg

И баталете ги глупостите кој тим и кој играч во каква форма е, оти двомечот со Сити се игра во февруари и март. До тогаш може се и сешто да се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom