В
Вори
Гостин
Ибрахим сега си вика:-Ах,како не бев јас на местото од Пујол 
Без лутење,ама овој Пике бајги педерски настроен е...

Без лутење,ама овој Пике бајги педерски настроен е...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме страшна 11-ка. Имаме тим полн со извонредни фудбалери, техничари, креативци, имаме играчи со визија, играчи кои играат за клубот со срце и со огромна љубов.
Погледнето го само првиот состав, погледнети ги само имињата, и на секого ќе му стане јасно што тоа значи. Плус, не ни треба да спомињам за нивната уиграност. Но тоа се однесува само за првата 11-ка.
Кога ќе се погледне оној друг дел, ( КЛУПАТА), ќе се види дека тоа е убедливо најслабиот дел на Барса, посебно играчите од клупата кои треба да ја покријат средината и играчите кои треба да бидат замена на стоперските позиции. Едноставно на овие две места сме претенки.
Реално ако гледаме, соодветни замени за Чави, Иниеста и Бускетс (немаме). Освен Милито, замена соодветна за Пујол и Пиќе (немаме). Лично јас Абидал таму не сакам да го гледам.
Работава е....ако имаме среќа да се спасиме од некои посериозни повреди, повреди на клучни играчи, ондак мука ќе немаме. Но недај боже, ако се случат повреди кај 2-ца 3-ца клучни играчи, е ондак сме го јаделе стапот.
Но што и да се деси, безразлика дали ќе освоиме титула или не, не смееме во никој случај да пцуеме по Пеп и по играчите. Доволно направија овие години од кога е Гвардиола на чело, доволно титули донесоа, доволно радости ни приредија, доволно не размазија.
Кај мене лично имаат створено огромен бонус. По сите овие титули и прикажани игри, едноставно и да останеме суви 2 сезони, замерка една нема да им најдам.![]()
останува енигма само позицијата ДМ....како што спомнавме и претходно потребен е уште еден солиден играч на таа позиција....можно е и Чави да ротира по потреба
Нашиот ``extrime1``uuuuuuuuuuuuuuuuuu real madrid napred barcelona:pos2:
Нашиот ``extrime1``![]()
Пред 12 години, на 18.08.1998, под водство на Луис Ван Гал, во натпреварот од СуперКупот против Мајорка, во екипата на Барселона дебитираше Чави Хернандез.
Играше од првата минута носеше дрес со број 26 и постигна гол.
Ретки се играчите како Чави, посебно за респект е тоа што е one-club man, и покрај тоа што имал понуди од мноогу големи европски клубови, како што е понудата од Милан после ОИ 2000 во Сиднеј.
Xavi е според мене најдобриот плејмејкер од како се игра фудбал воопшто... Не постои некој кој може да му парира на плејмејќерската позиција... Треба да бидеме среќни што играч како Xavi, имаме во екипата.... THE BEST EVER !!!!!
P.S Интересо, и Тиаго во својот дебитански настап постигна гол![]()