Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти еден поверодостоен медиум, најблизок до најдобриот клуб... Во Спорт пишува дека, Барса ја негирала заинтересираноста кон Робињо....
http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=724113&idseccio_PK=803
Мислам дека тоа е истиот медиум за кој МАТА ОФИЦИЈАЛНО ПОТПИША ЗА БАРСЕЛОНА ЗА не знам колку беше МИЛИОНИ, ПОТПИШАЛ ЧЕТИРИГОДИШЕН ДОГОВОР.
АС ако се толку ценет медиум нема потреба да ја препишаат таа вест, затоа што пред 2 дена Гвардиола изјави дека не сака веќе засилувања, посебно не Робињо.
Да де, грешка у чекори...Важно Пеп не смета на тројцата за следнава сезона.
Кога ќе ми текне како само сереа медиумите дека Озил се договорил со Барселона, па Сител и официјално потврдија дека потпишал со нас, цццц.:nesvest:
Не ви ни треба он,барем не сега,сега едно ДМ и на коњ ке сте,али ко што читам Пеп не планира да купува,што значи планира нешто екстра добро да извади од Примаверата.
Абе се е ок, добри планови си направил...Пеп не планира да Купува повеке, ама тоа не значи дека Планира сеуште да Продава.
Јас лично сакам да Остане Касерес и Хлеб.
Касерес како замена за Алвес и некогаш како Стопер.
Хлеб како замена за Чави&Иниеста, или Крилните Позиции.
Абе се е ок, добри планови си направил...
И јас лично сакам да го земеме Сена. Ама тоа нема да се случи.
Имаш изјава од Пеп, дека играчите кои беа на позајмица, ќе бидат пак пратени на позајмица или продадени. Иста изјава имаш и од Зуби. (не ме терај да ги барам, ме мрзи) Хлеб и Касерес не добија ни минутка во пријателските во Осло и Азија иако беа фит... Незнам што повеќе ти треба. Работата е јасна. За двајцата се бара клуб шо ќе ги преземе (според Зуби).
Пеп има доверба во кантерата... И тоа е тоа.
Не знам баш. Касерес денеска се сликаше во групната слика на клубот, Хлеб го немаше. Ваљда Касерес ќе го зачуваат, си заминаа Маркез и Чигрински.
И Озил вчера се сликаше во групната слика за Вердер...Тоа апсолутно ништо не значи. Имаше официјална изјава од Пеп дека нема да смета на тројцата... така да мислам дека тоа е јасно како ден.
Иначе да, и јас сум да остане Касерес, али Зуби и Пеп не мислат така (според нивните официјални изјави). Пеп е подготвен да им даде повеќе шанси на Муниеса, Бартра, Фонтас, Гомез...