Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти еден поверодостоен медиум, најблизок до најдобриот клуб... Во Спорт пишува дека, Барса ја негирала заинтересираноста кон Робињо....

http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=724113&idseccio_PK=803

Не знам како стојат Кадена Сер со Барса, пошто тоа е шпанско радио, али кога е во прашање Реал, КаденаСер = реалмадрид.ком

Мислам дека тоа е истиот медиум за кој МАТА ОФИЦИЈАЛНО ПОТПИША ЗА БАРСЕЛОНА ЗА не знам колку беше МИЛИОНИ, ПОТПИШАЛ ЧЕТИРИГОДИШЕН ДОГОВОР.:tapp:
АС ако се толку ценет медиум нема потреба да ја препишаат таа вест, затоа што пред 2 дена Гвардиола изјави дека не сака веќе засилувања, посебно не Робињо.

Марка го напиша тоа за Мата, а не беше официјално.

За второто. И Мурињо пред неколку дена изјави дека не го посакува Озил, па ете што се деси..

види секогаш постои ,ако, јас не кажав дека нема да може..
но повекето играчи после 32 година опагаат во формата.како што имам слушано 27-32 години се најплодните години
на секој фудбалер...
абе се е релативно се може да се случи,.:smir:ама времето ке покаже

едит: ајде сега отидов да го гледам Мадрид .поз

Да де, грешка у чекори... :) Важно Пеп не смета на тројцата за следнава сезона.

Пеп не планира да Купува повеке, ама тоа не значи дека Планира сеуште да Продава.

Јас лично сакам да Остане Касерес и Хлеб.

Касерес како замена за Алвес и некогаш како Стопер.
Хлеб како замена за Чави&Иниеста, или Крилните Позиции.

Кога ќе ми текне како само сереа медиумите дека Озил се договорил со Барселона, па Сител и официјално потврдија дека потпишал со нас, цццц.:nesvest:

Кога ќе ми текне како само сереа медиумите дека Озил се договорил со Барселона, па Сител и официјално потврдија дека потпишал со нас, цццц.:nesvest:

Не ви ни треба он,барем не сега,сега едно ДМ и на коњ ке сте,али ко што читам Пеп не планира да купува,што значи планира нешто екстра добро да извади од Примаверата.

Не ви ни треба он,барем не сега,сега едно ДМ и на коњ ке сте,али ко што читам Пеп не планира да купува,што значи планира нешто екстра добро да извади од Примаверата.

Од Кантерата.:):) Немој сега во Каталонија по Италијански да тераш.:)

Иначе, Хлеб дефинитивно нема да е догодина со нас, пошто го немаше на групната слика, за разлика од Касерес.
Како што напиша денешен Ел Мундо Депортиво, Росел и Пеп имаат план за новата ера, т.е. од сега натаму да купуваат секое лето по двајца играчи и да прововираат по двајца од Барса Б. Ама, на весниците неможе многу да им се верува.

Виктор Санчез ќе остане во тимот, тој ќе покрие многу позиции може да игра место Чави место Буски а место Иниеста ќе игра Кеита и фит сме па тука се и Џони и Тиаго.:)

nie se sekiravme oti izgubivme od sevila oti igravme so mladincite,a real so najdobriot sostav ne mozese da go pobedi standart :)
ne se sekirajte narode ke bide :)

Пеп не планира да Купува повеке, ама тоа не значи дека Планира сеуште да Продава.

Јас лично сакам да Остане Касерес и Хлеб.

Касерес како замена за Алвес и некогаш како Стопер.
Хлеб како замена за Чави&Иниеста, или Крилните Позиции.
Абе се е ок, добри планови си направил...
И јас лично сакам да го земеме Сена. Ама тоа нема да се случи.
Имаш изјава од Пеп, дека играчите кои беа на позајмица, ќе бидат пак пратени на позајмица или продадени. Иста изјава имаш и од Зуби. (не ме терај да ги барам, ме мрзи :)) Хлеб и Касерес не добија ни минутка во пријателските во Осло и Азија иако беа фит... Незнам што повеќе ти треба. Работата е јасна. За двајцата се бара клуб шо ќе ги преземе (според Зуби).
Пеп има доверба во кантерата... И тоа е тоа.

Абе се е ок, добри планови си направил...
И јас лично сакам да го земеме Сена. Ама тоа нема да се случи.
Имаш изјава од Пеп, дека играчите кои беа на позајмица, ќе бидат пак пратени на позајмица или продадени. Иста изјава имаш и од Зуби. (не ме терај да ги барам, ме мрзи :)) Хлеб и Касерес не добија ни минутка во пријателските во Осло и Азија иако беа фит... Незнам што повеќе ти треба. Работата е јасна. За двајцата се бара клуб шо ќе ги преземе (според Зуби).
Пеп има доверба во кантерата... И тоа е тоа
.

Не знам баш. Касерес денеска се сликаше во групната слика на клубот, Хлеб го немаше. Ваљда Касерес ќе го зачуваат, си заминаа Маркез и Чигрински.

Не знам баш. Касерес денеска се сликаше во групната слика на клубот, Хлеб го немаше. Ваљда Касерес ќе го зачуваат, си заминаа Маркез и Чигрински.

И Озил вчера се сликаше во групната слика за Вердер... :) Тоа апсолутно ништо не значи. Имаше официјална изјава од Пеп дека нема да смета на тројцата... така да мислам дека тоа е јасно како ден.
Иначе да, и јас сум да остане Касерес, али Зуби и Пеп не мислат така (според нивните официјални изјави). Пеп е подготвен да им даде повеќе шанси на Муниеса, Бартра, Фонтас, Гомез...

И Озил вчера се сликаше во групната слика за Вердер... :) Тоа апсолутно ништо не значи. Имаше официјална изјава од Пеп дека нема да смета на тројцата... така да мислам дека тоа е јасно како ден.
Иначе да, и јас сум да остане Касерес, али Зуби и Пеп не мислат така (според нивните официјални изјави). Пеп е подготвен да им даде повеќе шанси на Муниеса, Бартра, Фонтас, Гомез...

Изгледа сепак си во право!
Очекувам за 2-3 дена повторно да отиде на печалба на 'чизмата'.

If he can't stay at Barcelona, Martin Caceres wants to leave for AC Milan. Talks between the clubs are scheduled next Wednesday. [rac1]
With Tottenham also interested, Sevilla has contacted Barcelona on Aleksandr Hleb. A decision will be made in the coming days. [sport]

Bartomeu (sports vp): “We have been looking for players but none of them has convinced Guardiola who prefers the youth players... We’re happy with that option. Although that doesn't mean we won't sign anyone if a good opportunity comes along."

fcbentreno%20(13).jpg

fcbentreno%20(1).jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom