Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
То бе Месииииииииии !!! Ама како сум изнервиран со камењава во одбрана ејјјјјј , зар заслужува овој тим да има такви неспособни во одбрана.

Подобро Бартра да играше него ли овие двајцава мисири во одбрана. Катастрофа се.

Него дај да земеме некоја добра пара за Иниеста додека има фама сеуште. Не го можам сезонава

досаден натпревар. Одбраната нема повеќе да ја коментирам.
Во средината пак истата песна, пимплање и кружење без идеја.
Како и да е, добар резултат.

Пак ништо од мојот аватар, само за Чиле игра кога се врати во Европа е изгубен !

Зашо слаб Пиќе вечерва?
Идна грешка на Маскерано и толку шанси имаа Милан, другото беше на место. Пиќе и не беше така лош, вината треба кај Масче да се бара. Другите стандард, Иниеста како подобрен ми стои. Нејмар така-така барем шутна некоја. Кај Санчез стварно незнам што е проблемот.
Единствено нешто што ми се свиѓаше на натпреварот е тоа што Меси, од време на време пак идеше на десно крило. За реал:

---------------- Бускетс ----------------
----Чави -------------------Иниеста---
---------------Фабрегас----------------
--Меси------------------------ Нејмар

Abre Alexis covece,daj bre ednas da te vidam da driblas protivnik pa sto bide neka bide posle u pm....
Dobar natprevar,samo moze da sutiraat od daleku,imaaa nekolku priliki za toa....
Kakov fail na Adriano :facepalm: i kakov pas na Messi :cuc:

Абе сеа дека ти е омилен тоа е друга прича, годинава е најслабиот играч бај мајлс

Вечерва беше повеќе од солиден, имаше неколку слаби утакмици на почетоков на сезонава но на секого му се случува. Чави засега е најдобар во средина од триото Чави, Сеск и Андрес.

Да го пофалам Бускец , добар беше вечерва , како во дефанзива така и имаше одлични пасови.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom